Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezi ahogy lovagolom és szopom?
Figyelt kérdés
Elkezdtem lovagolni barátomon kérdezem milyen aztmondja csak meleget érez, mikor ő kezdett el alulról ... akkor aztmondja jobb érzés volt. Valamint a elkezdtem neki nyalni, csókolgatni simogatni és nem állt fel neki csak rá pár mpre mintha gondolt volna valamire. Mondtam neki hogy gondoljon egy csajra hatha felall aztmondja jaj dehogy. Más nem panaszkodott ezek soràn csak belőle nem vált ki reakciót, hiába kérdezem hogy csináljam nem mondd semmit szopásra is aztmondja “jó” dehát nem áll fel neki csak a saját kezére.2020. márc. 31. 08:12
1/7 A kérdező kommentje:
Teljesen lelkiismeretfurdallásom van hogy nem jó neki de legtöbbször ő sem foglalkozik azzal hogy én mit akarok csak hogy ő elmenjen
2020. márc. 31. 08:15
2/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem kíván téged csak kényszer dug meg...ha ezekből nem jöttél még rá elég kis butus lehetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy kényszerből dug meg mert soha nem erőszakoskodok és ő kezd el fogdosni
2020. márc. 31. 08:19
4/7 A kérdező kommentje:
És a kezével is ugyanúgy elvan
2020. márc. 31. 08:20
5/7 anonim válasza:
merevedési gondja van, mindegy ki lenne rajta. gyakoribb gond mint gondolnád
6/7 anonim válasza:
Pont itt jön ki a sok "kézimunka" hátránya,mert ahogy írtad is, a kezére egyből felállt.
7/7 anonim válasza:
Hát én nem ezért aggódnék, hanem azért mert inkább csak magával foglalkozik, hogy neki jó legyen. Így sosem fogsz tudni igazán elmerülni a szex "mélységeibe", a valódi gyönyöreibe csak a felszínen lavírozol. Dobd ki az önző pötcht és legközelebb normális pasit válassz.
Ja, amúgy hogy miért nem áll fel neki? Mert van akinek erősebb ingerek kellenek egy kis puszilgatástól nem ugrik egyenesbe mindenkinek. A lovaglás meg jó, de ha a pasi mozog akkor intenzívebb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!