Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok ha arra mennétek haza, hogy a párotok masztizik?
Figyelt kérdés
Abban az esetben ha egyébként havi 1-2 alkalommal lenne szex, mert a nő nem kíván többet.2020. márc. 29. 15:09
1/14 anonim válasza:
Szerintem sőt,ők fejeznék be😊
N
2/14 anonim válasza:
A legboldogabb ember lennék! Ha tehetném elbijnel és végig néznem
3/14 anonim válasza:
ennek most cikinek kellene lennie a nore nezve? siman vegigneznem, aztan beszelgetnek a vagyairol vele
4/14 anonim válasza:
Ha masztizna, de szexeni nem akarna, az zavarna. Ezek szerint velem nem jó. Ha van bőven szex, de neki még kell a saját keze vagy segédeszköz, az nem zavarna. Tetszene 30/f
6/14 anonim válasza:
Úgy fura lenne de megvárnám hogy éppen elmenjek és ráverném.... Mondjuk ezt bárkivel szívesen kiprobálnám
7/14 anonim válasza:
Semennyire nem zavarna. Gyakori szex mellett is rendszeresen masztizunk, két külön kategória a kettő, nem egymás helyettesítői.
8/14 anonim válasza:
Szeretem nézni,ha a férfi önkielégít,nagyon jó nézni,tetszik,persze,ha vége felé odaenged...😉
#1 voltam
9/14 mikeXxX válasza:
Nem tudok erre érdemleges választ adni mivel ennyi szex egy hétre sem elég nekem tehát evidens hogy nem lenne a barátnőm de ha az a kérdés hogy csinálná direkt azért hogy több szex legyen akkor természetesen a válaszom az hogy eggyüt fejeznénk be természetesen. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!