Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha valakinek 15 évesen vagy 25 évesen lesz először barátnője?
Figyelt kérdés
Szerintem az lehet a jobb ha valakinek fiatalon lesz, de én már lassan 25 leszek, és lehet hogy még évekig vagy akár soha nem is lesz.
Fiatalon jobb az első vagy idősebben?
2020. márc. 29. 12:03
5/6 anonim válasza:
15. Akinek később lesz az első barátnője, nagyon görcsös lesz, nagyon akarja és ezzel fogja elrontani. És nyilván van annak oka hogy kimaradt a diákszerelmekből.
6/6 anonim válasza:
Legtöbb vénszűznek azért nem voltak diákszerelmei, mert szétbombázták az önbizalmát. Tudom, velem is ez történt
Plusz én még nagyon későnérő is voltam.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!