Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a fiatalabb lányok tetszenek nekem?
23 éves vagyok, de pár évet simán letagadhatnék.
Vannak olyan lányok akik nagyon tetszenek, pedig nálam jó pár évvel fiatalabbak, 16-17 évesek lehetnek, de annyira tetszik az hogy szép alakja van már, de mégis látszik hogy fejlődében van. A kisebb mell, szélesebb csípő, lapos has. Engem ez nagyon izgat. Betegesnek számít az hogy a fejlődő női test izgat?
Szvsz amit leírtál, az nem fejlődésben van, hanem már nemileg érett - kis melle, szélesebb csípője, laposabb hasa lehet egy huszonévesnek is.
Az önmagában nem probléma, ha ez tetszik, a gond az, ha ezt az alakot nem a korosztályodhoz közeli korcsoportban hanem a 10-14 évesek között találod meg.
Én mondjuk 23 évesen nem kezdtem volna párkapcsolatot 6-7 évvel fiatalabb lányokkal, szerintem ez már életvitelben túl nagy különbséget jelent ami problmát okoz, de ez más tészta, mindenki egyéni döntése.
Az nem szexuális kérdés, hanem szociális, jogi, szokás, stb. Néhány évtizede még nem volt akkor ritkaság, hogy huszonéves 16 - 18 közöttiekkel randizzon. Száz éve pedig totál általános volt, 14 év feletti lányokkal ismerkedni. Akár idősebb pasik is megtehették. A mai kor másképp működik, mások a szokások, a szabályok. Nem tudom pontosan, miként megy jogilag, de 23 évesen nem lehet csak úgy fiatalkorúval járnod!
Ezt találtam: "14-18 év közti - 18 év feletti szexuális kapcsolata nem büntetendő. Kivéve, ha a 18 év feletti visszaél hatalmával vagy befolyásával. Így ugyanis már szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 év szabadságvesztéssel fenyegetnek.
12-14 év közti - 18 év feletti szexuális kapcsolat bűncselekmény - 1-5 év szabadságvesztés, Szexuális visszaélésnek minősül, régi nevén megrontásnak. 2013. júliustól érvényes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!