Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a kedvenc pózotok?
Illetve hogyan szeretitek? Ha lassan hatol belétek a pasi vagy gyorsan felnyársal? :)
Szeretitek ha mélyen, tövig bennetek van a szerszám vagy csak félig-meddig?
Az én kedvenc pózom a kutya, de igazából majdnem mindegyiket szeretem.
Kutyapóz közben, miközben látom a páromon, hogy már nagyon be van indulva, csillog a puncija is és nagyon nyomja ki a fenekét, elkezdem őt simogatni....a hátát, a nyakát, kicsit beletúrok a hajába, majd haladok lefelé a kezemmel a derekáig majd a fenekéig, ott elidőzök kicsit, végigfuttatom a tenyeremet a combjain, a hajlatokba is, picit hozzáérve a vénuszdombhoz....szeretem ezt elnyújtani. Természetesen ő már ekkor nagyon nem bír magával, de picit kínzom még, a kezem közeledik a puncija felé, ami már annyira nedves, hogy néha lecsöppen a lepedőre is...hozzáérek finoman a vaginája széléhez és kicsit körözök az ujjammal, lassan... aztán megfogom a fenekét és szép lassan beléhatolok hátulról teljesen tövig. Hosszasan elnyújtott nyögése érzékelteti, hogy nem esik neki rosszul. Megfogom erősen a fenekét és egyre nagyobbakat lökök rajta, a farkam lüktet benne, miközben fénylik a kéjnedvtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!