Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a kedvenc pózotok?
Illetve hogyan szeretitek? Ha lassan hatol belétek a pasi vagy gyorsan felnyársal? :)
Szeretitek ha mélyen, tövig bennetek van a szerszám vagy csak félig-meddig?
Lovaglo, kutya misszionárius, oldalasan fekve.
Először lassan utána gyorsíthat, tövig.
misszionárius, kutya, lovagló
elején lassan és fokozatosan megy tövig, majd egyre gyorsabb és utána már úgy csinálja ahogyan jónak látja
Misszionárius, és egyértelműen lassan kezdve. Kinek jó az ha fájdalmasan "felnyársalják"?
Imádom ha tövig van.
Misszionárius, kutya, abszolút kedvenc a kanál póz. Azt szeretem inkább, ha lassan hatol be, jó mélyen.
27N
Misszionárius, kutya, illetve ha pl. az asztalra hajolva fekszek és hátulról hatol be a párom.
Az elején mindenképp lassan. Semmiképp se nyársaljon fel.. utána, ha már fokozatosan benyomta tövig, akkor változatosan szeretem, gyorsan is, alssan is, tövig is, félig-meddig is. Viszont a tövid az attól függ, mekkora a farka. Ha túl hosszú, akkor nem szeretem ha tövid bennem van, emrt fáj. Volt már ilyen hosszú farkú pasim, nem volt jó. Ha normál méretű a farka, akkor viszont nagyon jó érzés, ha tövid bennem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!