Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
Nagy vágyam, hogy ne csak én éljem át a tamponfeldugást, és a pasi fenekébe dugjak fel egy super plus méretű tampont, majd kihúzás után egy plugot, végül felcsatolhatóval adjak a popsijának.2020. márc. 28. 19:25
3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2020. márc. 28. 19:27
5/9 anonim válasza:
Aki még életében nem dugott vagy nem jut puncihoz az megfog téged keresni, de én biztos, hogy nem! Az én seggem két dologra alkalmas. Szarni és fingani és ennyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Olyan férfiak kíméljenek, akiknek nincs semmi szexuális tapasztalatuk, nem szűz fiúval szeretném.
2020. márc. 28. 20:54
7/9 anonim válasza:
A tampon nagy eséllyel bent fog maradni és irány a sebészet. Semmi ilyesmit nem teszünk oda, hová nem való! A segédeszköz használta rendben van, de ezeket is csak a megfelelő elővigyázatossággal és értelemmel ajánlott használni.
Számtalan dolgot szednek ki a nőgyógyászok, urológusok, sebészek emberekből, melyeket szexuális céllal tettek be és nem bírtak kiszedni. (interneten rá lehet keresni, megdöbbentő, mik vannak) A plug is a veszélyes játékszerek közé sorolható. Hiszen, ha nem megfelelő a mérete, eléggé síkosított a fenék, ill. kellően ki van tágulva, vagy eleve nagyobb méretű, mint a plug, akkor sajnos az is el tud tűnni. :-(
8/9 anonim válasza:
Nagyon nem vonz az ilyen. Ha bele is mennék csak azért hogy megdughassalak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!