Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk belemennétek ebbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Nagy vágyam, hogy ne csak én éljem át a tamponfeldugást, és a pasi fenekébe dugjak fel egy super plus méretű tampont, majd kihúzás után egy plugot, végül felcsatolhatóval adjak a popsijának.
2020. márc. 28. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem az ilyesmi taszít.
2020. márc. 28. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Én igen!

Persze ha lány vagy!!!

2020. márc. 28. 19:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2020. márc. 28. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ez nem az én világom!
2020. márc. 28. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki még életében nem dugott vagy nem jut puncihoz az megfog téged keresni, de én biztos, hogy nem! Az én seggem két dologra alkalmas. Szarni és fingani és ennyi.
2020. márc. 28. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Olyan férfiak kíméljenek, akiknek nincs semmi szexuális tapasztalatuk, nem szűz fiúval szeretném.
2020. márc. 28. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A tampon nagy eséllyel bent fog maradni és irány a sebészet. Semmi ilyesmit nem teszünk oda, hová nem való! A segédeszköz használta rendben van, de ezeket is csak a megfelelő elővigyázatossággal és értelemmel ajánlott használni.

Számtalan dolgot szednek ki a nőgyógyászok, urológusok, sebészek emberekből, melyeket szexuális céllal tettek be és nem bírtak kiszedni. (interneten rá lehet keresni, megdöbbentő, mik vannak) A plug is a veszélyes játékszerek közé sorolható. Hiszen, ha nem megfelelő a mérete, eléggé síkosított a fenék, ill. kellően ki van tágulva, vagy eleve nagyobb méretű, mint a plug, akkor sajnos az is el tud tűnni. :-(

[link]

[link]

2020. márc. 29. 03:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem vonz az ilyen. Ha bele is mennék csak azért hogy megdughassalak...
2020. márc. 29. 03:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Irj
2020. márc. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!