Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek a csiklópiercingről és a mellbimbópiercingről?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 14:08
2/16 anonim válasza:
Hát én annyira nem preferálom egyiket sem, de ha mondjuk csiklóban van a lánynak az még talán picit lehet izgató is, ha megfelelő stílus mellé társul, de engem a bimbópiercingtől kirázna a hideg.
4/16 anonim válasza:
Látványra nagyon szexi és izgató mindkettő, nagyon tetszik. :)
Viszont lehet hogy útban lenne és zavarna miközben kényeztetném a lányt.
5/16 anonim válasza:
Mind a kettőért meg tudok őrülni!!
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem szép, nem izgató.
Ráadásul nagyon sok elfertőződik, gennyesedik és kikell szedni mert nem bírja a szervezet.
8/16 anonim válasza:
Szerintem mindkettô izgató. Voltam màr ilyen nôvel tetszett.
30f
9/16 anonim válasza:
Nagyon tetszik és izgató de nem tudom mennyire zavaró szexben !
10/16 anonim válasza:
Undorító. A kiforgatott társadalom minden szart megenged.
Végeredményben a szex szaporodási késztetés, csak az ember élvezetszerzésnek is használja...
Olyanokkal fekszek aki, akiket eltudnék valamilyen szinten legalább feleségnek is képzelni.
Az átszúrt mellbimbójú nem tud szoptatni.
Nehézfémes babatápot meg vegyen a gyerekének az a kedves kommentelő, aki ebbe beleköt, anyatej helyett :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!