Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki más többet dug karantén alatt? L
Figyelt kérdés
Én bejárok dolgozni, párom itthon, de mivel sokan home officeban "dolgoznak" nálunk, rengeteg a munka, hulla vagyok.2020. márc. 28. 12:44
1/12 anonim válasza:
Mi nem szexelünk többet, pedig mindketten itthonról dolgozunk. Az én működésemhez nem passzolnak a "háborús körülmények".
2/12 anonim válasza:
Nem mindenki. Mi sem. A férjem mindig fáradt. Vajon mitől? Az itthon tespedéstől?
3/12 anonim válasza:
Többet? Mennyinél többet?
Valószínüleg igen. Neked csak az oralis szex jut: míg a munkatársaid home office alatt szètkúrjàk az agyukat otthon, neked a munkahelyen kell szopni.
4/12 anonim válasza:
Nem. Dolgozunk, éljük a szürke hétköznapokat. Hulla fáradtan. Sajnos nem dugunk többet. Olykor az alvás nagyobb örömet okoz.
5/12 anonim válasza:
Dehogy bakker! Pedig egy csupi puncinak hogy örülnék!!
6/12 anonim válasza:
Hogyne!
Mivel neked jelenleg senkid nincs!!
Persze..
7/12 anonim válasza:
Igen, valamivel tobbet :) Amugy szerda ota semmi ruha nem volt rajtam :)
9/12 anonim válasza:
Máskor sem keféltem, most sem fogok.
Van attol jobb dolog is.
F
10/12 anonim válasza:
Nincs párom, csak alkalmi kalandok.
Most senki se meri bevállalni velem :c
Pedig nagyon figyelek a tisztaságra, van fertőtlenítőm, maszkban és kesztyűben járok, de így se :CCC
Nem tudom hogy fogom kibírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!