Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire rosszindulatú valaki? Miért?
Anyám beszélt a húgával telefonon miközben vasalt én meg hallottam a beszélgetést.. A harmadik tesójuk (húguk) és a barátja otthoni karanténban vannak, mivel külföldről jöttek haza és nem mehetnek sehová 14 napig.
Anyám húga mondta telón, hogy ő egyáltalán nem sajnálja Esztit, és hogy meg is érdemli a sorsát, és reméli a Stefinek(a pasi) jó nagy fa..za van, és két hétig legalább szenved egy kicsit tőle a hugica. :DD hát engem elkapott a röhögőgörcs.. nem értem mi ez a hozzáállás? Egy nőnek fáj a szex, vagy mi?
Anyám húga egyébként azért neheztel a közös húgukra, mert nem dolgozik és csak eltartatja magát a pasival, de közben állítólag valakivel csalja a hapsit, de a hapsi meg minden évben többször elvisi nyaralni meg luxust biztosít neki.
Még ha így is van, minek rosszmájú?
Ez most egy kétoldalú dolog.
Az egyik, hogy az Eszti ezek szerint egy aranyásó, az ilyen nők miatt lesz egyre több férfi előítéletes a normális nőkkel is. Ha te is ezek közé sorolod magad, akkor nőként illő lenned elhatárolódnod az ilyen nőktől. Ha te is aranyásó vagy, akkor nem szóltam.
Mondjuk a srác is balek, hogy ilyen kapcsolatba belemegy, de ez már áldozathibáztatás.
Anyád húgának meg valószínűleg sivár az élete, jót tenne neki egy pszichológus, illetve valószínűleg a szexuális életével sincs minden rendben, de felnőtt nő, maga tudja megoldani, első körben a pszichológus lenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!