Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti herpesz diagnózis után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti herpesz diagnózis után abbahagytátok az ismerkedést?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 60% a hozdozza a vírust. Jól néznénk ki.
2020. márc. 28. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

1-es, nem arra a herpeszre vonatkozik. A masikra, ami elvileg a nemi szerveket tamadja, es nemi uton terjed, valojaban az egesz testet elborithatja.

Muszaj virusolo gyogyszer kurat tartani idorol idore. Orvos irja persze fel. Amikor friss kiutesek vannak, nem fair, sot, aljas megfertozni valakit. Meleg ferfiak kozt sokkal gyakoribb, mar a szerencses tobbseg ugyis tunetmentes altalaban.

En mindenkepp elmondanam. Vagy ha tunetmentes, talan nem, de utana az elso kis porsenesnel orvos, gyogyszer, kontakt kerulese.

2020. márc. 28. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

2-es vagyok. Koronavirus idejen viszont herpesz nelkul is a seggemen maradnek otthon, es utana ismerkednek.

A melegeket irtam, de felreertheto igy. Arra ertettem, ott felmerul szerintem, hogy van-e. Nagymamamnak is volt, rault idegen vecere. De kezzel is fertozhet valaki, es a haton, nyakon is lehet.

Szoval kurald, erositsd magad, maradj otthon most.

2020. márc. 28. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, genitális herpeszre értem. Ami bár nemi betegségként van nyilván tartva nem csak nemi uton terjedhet és ha elkapod sosem fogod tudni, hogy kitől, hogyan és mikor kaptad el. És akkor is fertőzhetsz ha tünetmentes vagy.

Nagyon komplikált ezzel élni. Mert bár nem okoz komoly szenvedést, mentális problémákat, elszigetelődést annál inkábby

2020. márc. 28. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Az milyen?

A fenéklyuk körül vannak sebek, vagy kinövések, vagy hogy néz az ki?

2020. márc. 28. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem túl korrekt ha tudod hogy genitális herpeszed van és továbbadod másoknak. Most amúgy is ülj szépen otthon a hátsódon és szedd a Telvirant vagy amit felírt az orvos, "trenírozd" vissza az immunrendszered, ha vége a járványnak akkor menj el megint a bőrgyógyászodhoz és konzultálj vele javult-e a helyzet és mit tanácsol.
2020. márc. 28. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Úgy értem, hogy hordozom a vírust, de nyilván nincs mindig tünetem. Egy évben úgy 2-3-szor jön elő.

De ettől eltekintve még herpesz fertőzöttnek titulálnak akkor is amikor nincs kiütésem.

Nyilván amikor van kiütésem meg sem fordulna a fejemben szexelni mással. Viszont az emberek többsége nem tud sokat a herpeszről csak annyit, hogy nemi betegség és nem akarják elkapni. Nem ismerik a részleteket, hogy általában nem sok problémát okoz illetve tünetmentes időszakban nem is fertőz.

De ettől eltekintve a megbélyegzés ott van és szinte lehetetlenné teszi az ismerkedést.

2020. márc. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!