Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szopás elő isztok, esztek rendesen?
Figyelt kérdés
Lányok! Szopás előtt isztok, esztek rendesen? Vagy inkább nem esztek, isztok előtte egy órával, pár órával, hogy könnyebb legyen a mélytorkozás? Nektek befolyásolja?2020. márc. 27. 18:02
1/7 anonim válasza:
Én nem szívesen, mondjuk általában váratlanul jön a helyzet
De mivel kislány koromban hanytattam magam a fogyásért ezért a reflex megvan, szoooooval ha nem akarom nem jó erőltetni ‘:)
2/7 anonim válasza:
Igen, eszem, iszom, nem mélytorkozom, mert mindegy mit csinálok öklendeznem kell tőle
3/7 anonim válasza:
Nem melytorkozom, mert kellemetlen ugyanúgy eszem iszom előtte.
4/7 anonim válasza:
Miert nem melytorkozast irsz a kerdesedben? Nem velejaroja.
5/7 anonim válasza:
Inni szoktam. De nem ezen múlik.
6/7 anonim válasza:
Most vagyok piás martinit veretünk ágival á ...
7/7 anonim válasza:
En ugyanugy eszek, iszok is elotte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!