Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz lánynak, ha rendesen felizgult és nedvesedik azért viszonylag könnyen becsúszik?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 17:52
1/10 anonim válasza:
Én rendesen felizgultam es benedvesedtem, de nem ment be könnyen.
2/10 anonim válasza:
Én nagyon nedves voltam és könnyen becsúszott csak fájt az első eléggé
4/10 anonim válasza:
Nem csúszik be. Azért annál kicsit nehezebb.
6/10 anonim válasza:
Nem.
Szakértője vagyok a szűz nőknek. 🙂
7/10 anonim válasza:
Es lányok.. Nagyon fájt? Én most vagyok előtte.. Őszintén..
8/10 anonim válasza:
Az első alkalommal nagyon nehezen csúszott be és fájt is nagyon.De szerintem az a mérettől is függ.
9/10 anonim válasza:
A fokozatosság a kulcs. Előtte ujjazni kell, tágítani. Nekem addig egyszerűen nem ment be amíg meg nem lettem ujjazva rendesen, ki nem tágított a párom eléggé. Utána viszont nem fájt, csak feszített. De nem volt rossz érzés.
10/10 anonim válasza:
Nem.
Először is ott vannak a záróizmok, azt minden nőnél, enm szűznél is erősen kell nyomni, hogy átmenj rajta.
Aztán ott van a szűzhártya, ami 20 év felett jellemzően kitágul (ennél van a feszítő érzés, amit már itt írtak), az alatt inkább elszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!