Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek?
Vendéglátásban dolgoztam, alkalmi bejelntéssel, napi kifizetéssel, aránylag jó bérért és szerttem is a helyet, eddig nem panszkodtam. 2 hete közölték, hogy mivel teljesen visszesett a forgalom, másnaptól már ne menjek. Azóta 0 Ft a bevételem. Nyilván gyorsan jelentkeztem mindenhová, ahova tudtam, de most mindenhonann elküldik az embereket sehol nincs felvétel. 2 napot sikerült egy kisboltba dolgoznom, de ott is alább hagyott a pánikvásárlás, oda se kellett mennem többet.
Viszont albérletben lakok, havi 130 000-t ki kell fizetnem... ez itt a probléma. Annyi pénzem van jelenleg, hogy kb pár hétig ne haljak éhen, esélytelen, hogy kifizessem hónap elején.
Beszéltem ez ügyben a tulajjal, hátha valami haladékot ad. Nem. Viszont felajánlotta, hogy fiatal csinos lány vagyok, egyéb módon is rendezhetem a lakbért.
Ti belemennétek? 40-s átlagos férfi, annyira nem szörnyű.
Igazából, más megoldás jelenleg nincs, ha nem akarok utcára kerülni.
23/L
Megismerkedtem egy sráccal, szűz(27 éves nem gyerekeket rontok meg). Normális és nagyon rendes.
Én is segítek rajta ő is rajtam.
Akkor ő úgymond szexért cserébe fizeti az albérletet?
Végül is annál jobb szituáció, mint ha a lakás tulajdonosával kéne együtt lenned.
Szerinted akár kapcsolat is kialakulhat ezzel a sráccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!