Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a testalkatról? Mennyire szexi? 22L
Őszintén? 10-ből kb. 2-4 pont között, azaz az átlagosnál rosszabb, de van sokkal rosszabb is a képen láthatónál.
Három dologgal lehet rajta javítani:
1) Sport (s még egészséges is).
2) Öltözködés.
3) Személyiség, odaadás, jó szex miazmás.
A képen látható lánynak is van fickója ha jól látom a blogban, s egész pöpec helyen volt a pasijával. Topmodell ugyan nem lesz, de nem lehetetlen párt találnia. Persze ne az alfahímekre utazz. S legfőképpen ne hisztizz, mert az nagyon nem szexi.
Már bocs, de szerintem a képen látható csaj egy statiszta vagyis színész, nem emlékszem, de valami Rita a neve.
Lényeg, hogy egy szolid , normális nöt látok a képen.
Én ismertem olyan nőt, aki csúnyább, mint a képen levő, és odavolt érte valami krapek.
Kép alapján nem lehet egyértelműen megmondani, sok mástól is függ.
Huuu, anyukám! Nagyon rossz helyre jöttél véleményt kérni. :D Elég sok pasival beszéltem már GYIK-ről, és full ronda az összes (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). :D Csomó nyominger adja a nagy macsót, azt sehol semmi. Fele lelakott öreg fószer, aki már csak azért is szapulja a nőket mert nem jut neki pna.
A másik fele meg szűz, tizenéves kis nyomi. :D Elvétve akad pár normál egyed, de nagyon ritka. :D
Öltözz szépen, nőiesen és lásd meg magadban a szépet! Mert igenis mindenkiben van valami szép! (Még a nyomi GYk-s palikban is😂). Ha ezt megfogadod, hidd el, hogy nem lesz gondod a pasizással.
Ha nem személyesen szólítanak le, akkor majd valamilyen oldalon. Rakj ki magadról pár képet, amin csinos vagy és látszódik rajtad, hogy tudod, hogy csinos vagy. Jönnek majd a jelölések dögivel! :)
Én se vagyok egy Palvin, de na. :) Hidd el magadról, hogy te is érsz annyit mint mindenki más.
Pozitivitás persze, ismerek egy lányt nagyon barátságos, kedves, humoros, neki se volt senkije mert nem egy top nő...nem ér semmit a hozzáállás.
Az öltözködés sem ér semmit ha sz@r az alakja valakinek. Aztán úgyis lekerül a ruha és hirtelen a pasi sötétben akarja majd csinálni, hogy top csajokra gondolhasson közben.
A képen lévőnek ráadásul nem is csúnya az arca képzelhetitek ronda arccal és ilyen alkattal melyik pasinak álmai nője valaki, senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!