Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves lány vagyok, a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves lány vagyok, a pasim 28. Egyenlőre névtelenül itt kerdezem meg először, szerintetek hol és milyen oldalakon lehet édeshármashoz harmadik emberkét találni?

Figyelt kérdés
A pasim dobta fel a témát először, először elvetettem a témát, de azóta egyre többet agyalok rajta és kicsit tetszik az ötlet.. szóval szerintetek hol es hogyan lehetne valakit keresni ehhez a dologhoz? Előre is köszi a válaszokat :)

2020. márc. 26. 20:15
1 2 3
 21/22 fenui ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy inkább egy barátot/ismerőst kérjetek fel erre, ha egy mód van rá, mivel akkor adott az érdekeltség, és talán az egyénisége is belekerül a hármasba. De csak akkor hoznám fel,ha nem veszi zokon az ilyen témát.

A másik lehetőség elmenni egy swinger klubba, ami majd a víruspánik után valószínűleg a könnyebb út lesz, de egyelőre az otthonmaradást tanácsolom.

2020. máj. 5. 16:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is szívesen jelentkeznék a párommal.. édesnégyesben nem gondolkodtatok?
2020. jún. 3. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!