Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lány vagyok, a pasim 28. Egyenlőre névtelenül
itt kerdezem meg először, szerintetek hol és milyen
oldalakon lehet édeshármashoz harmadik emberkét találni?
11/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom erről mas a veleményünk, de a többiek úgy látom, az en veleményemen osztoznak inkább :) ez tök jó
Érdekelni engem is érdekel. De van nem egy összetett tényező.
-hol laktok (földrajzilag)
-hol kerestek (földrajzilag)
-hogy néztek ki
-mit szerettek a szexben (tabuk vannak-e)
-hogy nézzen ki a harmadik
-mit vállaljon a harmadik
Ezeket kellene tisztázni előbb. Aztán jöhet a személyes tali pl. kávézó vagy valami random beülős hely. És ha van kémia akkor mehettek szobára.
2020. márc. 26. 21:25
13/22 A kérdező kommentje:
Ezt ertem is persze de elsősorban az erdekelne hogy milyen internetes oldalakon lehet ilyen emberekkel beszelgetest kezdeni egyaltalan ;) persze nem mindegy hogy hogyan nez ki a masik fel, neki sem es nekunk sem
Szerintem itt is a legjobb helyen vagy...
Sok az éhes...száj
2020. márc. 28. 19:23
15/22 A kérdező kommentje:
Haha az nem baj :) ha rajtam mulik sok ehes szajat el tudnek latni 😛
Neked legyen éhes a szád , amivel kolbászok nyelsz el :)
2020. márc. 28. 19:50
Index Fórum. Beregeltek aztán hirdettek.
Én a Képek miatt vagyok fent.
2020. márc. 28. 19:50
És mivel tudnád ellátni az éhes szájat?mert jelentkezö az biztos akad böven akár itt is.de pl eropolis,vagy golden gate oldalakon tuti hogy találnál megfelelö embert,képpel stb,én is fent vagyok,párszor voltam én is pároknál harmadik beszállóba,de szerencse kell hozzá meg kitartás mert nagy ritkán sikerülnek egyededül álló pasiknak párokhoz illetve igényesebb párokhoz vagy akár csak egyedül álló növel összejönni..hacsak nem valaki tuti jó pasi 20cm-es farokkal mert,minden második leirásnál csak ezt lehet olvasni,minden elsönél meg pasik kocc...de mivel ha te tényleg lány vagy és te keresel akkor válogathatsz majd böven sztem kedvedre,de készülj fel még igy is rengeteg a kamus emberke,ne dölj be mindenkinek azonnal...Sok sikert nektek!
2020. márc. 28. 19:52
19/22 A kérdező kommentje:
Eropolison en is voltam egy darabig de ahogy te irtad kedves utolso eleg sok volt a kamus. A golden gatere oregek jarnak eleg ramaty kulsovel. Mi igazabol ilyen teren elegge rendben vagyunk szoval onnan viszont nem szeretnek valogatni meg ha sok jelentkezo is akadna :) koszi az ertelmes valaszokat, nagyon kellemesen csalodtam. Megy a zold kez mindenkinek es varom a komikat
Utolsó vagyok 38 vagyok de nem érzem magam ramatynak se öregnek:DD
Persze érthetö hozzátok képest kit éreztek öregnek kit nem.
Vagyaid.hu t is megpróbálnám a helyetekben hátha..ott is sikerült egyszer egy értelmes csinos párral összejönnöm....
2020. márc. 29. 09:09
Kapcsolódó kérdések: