Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem akarja belátni, hogy a nők többsége
könnyebben juthat alkalmi szexhez, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Végeredményben, mindig a nőn múlik, hogy lesz-e szex, a nő választ, a nő dönti el, hogy kivel és mikor akar.. a férfiakat meg kicsit eszközként definiálják, kb előveszik a fiókból őket, mert amikor ők szexelni akarnak, akkor a férfinek is kell. :D Közben meg az ellenkezőjét kommunikálják azért sokan..
Miért van ez? Szándékosan próbálják magukat áldozatként beállítani?
Én se találkoztam egy lánnyal de, aki tagadná. Én sem tagadom. Ez így igaz
26/L
2020. márc. 26. 22:53
12/16 anonim válasza:
10.
Európában sajnos ez így van.
Itt a nők uralkodnak a férfiak felett.
Én ezért szeretem az iszlámot, mert ott tudják a nők hol a helyük és a férfi az úr ahogyan lennie is kell.
Nehogy már én könyörögjek egy nőnek!
Nem véletlenül kezdődik a személyiszámuk is 2-el, csak itt valahogy erről sokan megfeledkeznek.
2020. márc. 28. 09:36
13/16 anonim válasza:
#12 Ezt a saját édesanyádnak is a szemébe mondanád?
2020. márc. 28. 12:10
14/16 anonim válasza:
Én belátom hogy sok nőnek könnyebb, látom baráti társaságban is. Nekem viszont attól még nem könnyebb szexhez jutni, hogy nekik igen. Többen írogatnak nekik egyszerre, rám se néz senki. Nem áldozatként állítom be magam, de ronda nőt senki nem akar, ez ilyen egyszerű.
2020. márc. 28. 21:35
15/16 anonim válasza:
12: nagyon nem érted a lényeget. Ti férfiak adjátok a jogot a kezünkbe h válogassunk. Vagy az alkalmat hogy egyszerre 4 pasival kavarjak és minden nap valamelyikükkel szexeljek. Én ezt meg is tettem. Hogy miért? Mert megtehettem. Mert a férfiak ilyen gyengék(tisztelet a kivételnek). Ha majd lesz bennetek tartás, és nem mentek le kutyába egy kis punciért, akkor majd ti válogathattok közöttünk, mint most én köztetek. Nem vallas kell ide, se nem az h te akkor dugd meg a nődet mikor te akarod, mert az erőszak drága barátom. A nőknek kell vágyakozni rátok, és akkor majd sorra nyílnak szét a lábak maguktól. De mivel a a férfiak egy jelentős csoportja nem tud nemet mondani egy kalandra, addig mi nők azzal szexelünk akikkel akarunk. Ha tetszik ha nem ez az igazság. A férfiaknak kell változni, és akkor talán egészségesebb férfi női egyensúly lesz a világban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!