Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem akarja belátni, hogy a nők többsége könnyebben juthat alkalmi szexhez, mint a férfiak?
Végeredményben, mindig a nőn múlik, hogy lesz-e szex, a nő választ, a nő dönti el, hogy kivel és mikor akar.. a férfiakat meg kicsit eszközként definiálják, kb előveszik a fiókból őket, mert amikor ők szexelni akarnak, akkor a férfinek is kell. :D Közben meg az ellenkezőjét kommunikálják azért sokan..
Miért van ez? Szándékosan próbálják magukat áldozatként beállítani?
Szerintem senki sem tagadja, hogy nőként könnyebb alkalmi szexhez jutni. Mondjuk ez nem a női nem dicsérete, inkább a férfiak szégyene, hogy bármelyik bokorban találni olyan kiéhezett pasit, akinek kábé mindegy, csak lyuk legyen rajta.
Tartós kapcsolatot ugyanúgy nehéz találni nőként, mint férfiként, illetve ha maradunk az alkalmi szexnél, az igényesebb nők ebből a szempontból is megválogatják a partnereiket, és úgy már nehéz olyat találni, aki minden szempontból megfelel az elvárásokank. Az lehet, hogy bármikor előrántok a fiókból 10 pasit, aki szó nélkül 2 percen belül csöngetne az ajtómon, ha szexelni lenne kedvem, de én velük nem akarnék lefeküdni, szóval teljesen mindegy, hogy ők hajlandóak lennének-e vagy sem, az én szempontomból ugyanolyan, mintha nem léteznének. Mint amikor a kiéhezett Jóska mondja, hogy nem jut nőhöz, miközben van 10 szomszéd Marika néni, akik ugyan már elmúltak 60 évesek és 100 kiló+ mindegyik, de azért ők még szívesen leszopnák. Jóska szempontjából mindegy, mert ő a 20 éves feszes testű Piroskát akarná megdugni, hozzá se akar érni a Marika nénihez. Érted, remélem.
A 4-nek igaza van.
Én már nem egy nőt elhajtottam mint nyúlat a veteményesből, nehogy már azt higyjék , hogy azért fogok elájulni mert csigatalpat hordanak a lábuk között.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!