Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen pasik teljesitményéröl, akik ” szájhösök”?
Tehát folyton szexet ajánlanak és semmi mást, mert ök nagyon kemények a szexben, órákig birják stb
Párat kipròbáltam és hát nem is tudom hova tegyem az élményt, kellemetlen felsülések
( nem elsö találkán, hanem hosszasabb ismeretség után)
Azon gondolkodom, hogy ezek a pasik lehet, hogy igazából csak úgy ajánlják de közben nem tetszem nekik vagy a dicsekvösökkel altalaban baj van?
Nekem is van szájhős haverom, aki elmondása alapján nagy kujon, a csajai szerint nem:D de mivel jó a dumája, így sok csajban megfordult már.
Én meg szeretek szexről beszélni, de szexelni csak azzal akarok, aki fel is izgat, külsőleg és belsőleg is:)
Amíg van ki próbálgatja őket jól csinálják, mert addig is puncit kapnak!!
Még ha alul teljesítenek akkor is.
F
Jó árunak nem kell cégér. Általában mindenki azt a tulajdonságát próbálja dicsekvéssel felnagyítani amiből tudja hogy gyenge
Mondjuk elég primitív az is aki ennek bedől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!