Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek olyan BDSM kedvelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan BDSM kedvelő fiúk, akik benne lennének egy ilyen felállásban? 19/L

Figyelt kérdés

Elvileg a lányok többsége szub, de nálam ez éppen fordítva van. Engem valahogy vonz az, hogy rendre és fegyelemre neveljek egy nekem totálisan alárendelt fiút. Kiskamasz korom óta izgat az, hogy kikötözzek és elfenekeljek egy fiút, hogy kínozzam a heréit, ha úgy tartja kedvem, akkor jó alaposan ellássam a seggét egy jókora műfarokkal. De a kedvencemnek talán mégis a végtelenségig izgatás, majd az orgazmus megtagadása minősül, hogy puszta szadizmusból napokig, hetekig ne engedjem elélvezni az áldozatomat. Ketrecben tartsam, megalázzam...

Fantázia szintjén, egyelőre. Viszont ilyen jellegű dominancia elérése nem könnyű, és fokozottan nehézségeim vannak egy intelligens (!), ugyanakkor ilyen szinten behódoló fiú megtalálásában, mert külsőre talán én tűnök nagyon szelídnek és ártatlannak.

2020. márc. 23. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Nevetséges vagy,mit mosod magad
2020. márc. 23. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Sikerult kiverned?
2020. márc. 23. 17:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, de senkit nem pontoztam.
2020. márc. 23. 17:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Hányas válaszoló vagy? Felpontozlak, hogy egyenlítődjön, de nem az én hibám.
2020. márc. 23. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát a célt elérted - láthatod bőven vannak fiúk akiket érdekel, jelentkeznek is nálad priviben :D
2020. márc. 23. 17:51
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a priviket is, de nem szeretnék per pillanat ismerkedni. "Nagyban" belevágni nem szeretnék, mert pénzt nem fogadok el ilyesmiért...

Te meg nem tudom mit pattogsz, így is nagyon gyenge az arányod. Még ha én pontoználak le, az sem ronthatna már jobban a helyzeteden...

2020. márc. 23. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem bejön amiket írsz! A fantáziámban benne vannak mind ezen dolgok. Viszont ha nem próbálod, nem lesz igazán tapasztalatod.

Engem is kiskamasz korom óta foglalkoztat, hogy egy lány így tegyen velem.

Szexuális téren még nincs tapasztalatom ebben.

20F

2020. márc. 23. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze ha férfi írná ki, hogy nőt akarna szadizni akkor nem csodálkoznék ha a legtöbb nő roha.déknak tekintené bezzeg ha nő írja ki, akkor a pasik még fel ajánlkoznak neki.
2020. márc. 23. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is pont ilyen kapcsolat érdekel, csak én meg ilyen nőt nem találok. Neten is keresgéltem, de semmi.
2020. márc. 25. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!