Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok! Lefekudnetek 18 ev alatti sraccal?
Ha feltetelhez lenne kotve, akkor mi lenne az? Legyen jo pasi?
(A kerdes nem rolam szol!!)
#4: Egy fiatalnak sajnos valoban kevesebb tapasztalata van a szex teren. Nalad mi az also korhatar?
Egyebkent ment a zold kez mindenkinek
En USA-ban nem, mert lesittelnek. De ha torvenyes es nem total kisgyerekes, igen.
De. Nem onmagaban azert, mert fiatal. Angliaban speciel rengeteg tini ugy nez ki, mintha egy festmenyrol ugrott volna elo, vagy egy okori ifju szobra lenne.
Imadom az altalaban meleg modelleket, akik kicsit idosebben is meg ilyenek.
Tetszenek az emos fazonu, tudom, mar nem divat, manga szeru fiuk is.
Alapvetoen a nagyon szep arcu, szep testu, szortelen, nem gyerekes, de egyszerre ferfias es szinte lanyos kulso miatt.
Egy gyatra szexualis teljesitmeny jobban vonz egy ilyen kulso mellett, mint jo szex egy baromi jo kulseju idosebbel.
Leszbikus nem vagyok, de ez becsipodes nalam.
Kerdes
8-as vagyok. Veletlenul nyomtam ra.
Szoval igen. De csak bizonyos tipussal. Amugy 18, 19 evesben megtalalom, ha nem lancdohanyos es party drogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!