Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok errol? 19/F
Igazabol en meg szuz vagyok, es alapvetoen a hosszutavu komoly kapcsolatnak vagyok a hive.
Viszont mostanaban ugy erzem hogy mielott bele mennek barmilyen komoly kapcsolatba is, elotte muszaj kielni a vagyaimat egy par lannyal, mert nagyon kivancsi vagyok tobb dologra is, hogy pl milyen nagy melluvel csinalni, milyen sportos lannyal csinalni es milyen ducibb lannyal csinalni.
Ha baratnom lenne huseges lennek mindig hozza, sosem akarnam megcsalni, epp ezert akarom kielni ezeket a vagyakat es kivancsisagot mielott osszejovok barkivel.
Viszont attol tartottam hogy a komoly szandeku lanyok szemeben ez rontana a hitelessegem hogyha tudna h pl par honapja csak ugy szexelgettem lanyokkal. (Mert nem fogok senkinek se hazudni es nem akarom letagadni sem)
Nektek mi a velemenyetek arrol ha ezt csinalja valaki? Rontana a hitelesseget?
Én is ilyen voltam 2 éve....
Nem kell tudnia mindent egy nőnek.
Az a te dolgod kivel mit csináltál.
Basszál mielőbb, mert meg fogod bánni aztán majd rá jössz a dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!