Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ez hogyan működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez hogyan működik nálatok? L

Figyelt kérdés

Ha nektek több szeretőtők van akkor azt fogadja el a lány, de a lánynak nem lehet több partnere, mert az titeket már zavar.

Akkor ez most hogy van?

Ez csak érdekel engem. Nem akarok több partnert, csak kiváncsi vagyok.

2020. márc. 22. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van egy fő barátnőm, és rajta kívül több ilyen hébe-hóba szeretőm. A barátnőmmel is megbeszélten nyitottban vagyunk (ő is azt csinál amit akar felőlem), és a többi csajtól meg aztán abszolút nem várom el, hogy csak rám várjanak, hogy pont mikor érek rájuk. Az egyik ilyen csajomnak amúgy szintén van "fő" barátja, aki nem ennyire nyitott, úgyhogy ő nem tud arról, hogy a lányka merre kavar néha.

Szerintem ez csak kölcsönösséggel mehet, ha valakinek jó a monogámia, akkor éljen úgy, de ha valaki szeret erre-arra mászkálni, akkor a partnerétől se várhatja el, hogy otthon üljön.

2020. márc. 22. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, nagyon sok pasiban megvan a birtoklási vágy. Némelyik szinte komplett háremet tart maga körül, de ha bármelyik szeretője félrekacsint akkor dúl-fúl. Azt gondolom ha valaki már "szeretősdit" játszik, akkor beszélje meg a játékszabályokat előre, s játsszon nyílt lapokkal. Ergo ha több szeretője van, akkor mondja meg a szeretőinek is, ne csapja be őket.
2020. márc. 23. 00:38
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

A legjobb helyen kérdezted! Ezek sosem dugtak, egyből kételkednek, támadnak, irigykednek és persze 0 tapasztalattal osszák az észt!

A nőknek nem kell tudniuk a többiről.

2020. márc. 23. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én szeretőmnek több szeretője volt rajtam kívül, tudtam. De ha én csak szemeztem egy másik pasival, ő már akkor is kivolt akadva. Tehát én nem nézhettem senkire, nem vehetett észre másik pasival mert akkor kiakadt. Férfi logika..
2020. márc. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!