Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnek meg lehet érinteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek meg lehet érinteni a lelkét szexuálisan?

Figyelt kérdés
A szexualitás ott van körülöttünk. Nem más, mint az érzéki impulzusok táncot járó együttléte. Olyan hullámok összessége, amelyek közösen teszik ki a teret egy időben, ezzel megszépítve azt. De mi a helyzet a lélekkel, a női lélekkel? Egy nőnek csak a szemét kell nézni, azt is a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha így nézed, akkor először a félelmet látod. A múlt és jelen sebeit. Ezek rettentően fájó sebek, azonban ha megtanul velük bánni a férfi, akkor megláthatja a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látja a pasas, akkor a harmadik rétegben az öröm játszadozását, pajkosságát láthatja, a negyedikben a harag tomboló erejét, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, végül a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a tiéd, a férfié. Nem bonyolult, egy nőnek minden apró titka a szemében van. Hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja, csak így fog működni. Örök igazság az is, hogy nem szabad rossz kapcsolatba hajszolni a másikat, mert tönkretesszük az életét. Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még nem önmaga. Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. De mi a megoldás, ha mégis beleeseünk a rossz kapcsolat dermesztő gödrébe? Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod, hogy mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn szerettek, fáradtan kerülsz ki. Kimerülten. Persze honnan tudhatjuk, hogy milyen lesz egy kapcsolat, ha még az igaziban sem hihetünk? Az igazi nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne igazi. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. És ne féljünk észrevenni olyan embereket sem, akiket eddig alig-alig vettünk észre, hiszen egy szép embert hirtelen csúnyává tehet belső értéke, ellenben széppé olyanokat, akikre eddig alig-alig figyeltünk fel. Stephenie Meyer mondta, hogy nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű. Szóval valahogy így működne a lélek rögös gépezete, persze erről még oldalakat lehetne beszélni. Hogy mire jutottam? Áhh... hosszú lenne. :)

2020. márc. 22. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Engem soha senki nem tudott szerelmesre dugni. Mondjuk soknak nem is adtam esélyt. 3 pasival feküdtem le úgy, hogy nem voltam beléjük szerelmes és soha nem is lettem se a szextől, se mástól. Eggyel feküdtem le szerelemből, de már a szex előtt is szerelmes voltam belé. 2 férfibe voltam nagyon szerelmes, ezek közül egy soha még csak a kezemet se fogta meg, a másik pedig megcsókolt, de több nem volt.

Megadtam az esélyt egy olyan embernek, akit eleinte nehezen vettem észre. Neki fájt nagyon, amikor 2 hónap múlva dobtam, mert rájöttem, hogy nem tudom színészkedéssel tölteni a hátralevő életemet.

Amire még rájöttem, hogy minden ember mentálisan sérült (magamat is beleértve), különböző tulajdonságaikban elviselhetetlenek, azok is akik vonzóak és azok is, akik nem. Ha meg elviselhetetlen, akkor legalább legyen vonzó a számomra.

2020. márc. 22. 20:47
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es. Köszönöm az értelmes, emberi választ!
2020. márc. 22. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hú barátom csak tanácsként, ne tolt túl a rózsaszín "én nagyon érzékeny lélek vagyok rád akarok hangolódni" szirupos mázt mert nem túl férfias. Egy bizonyos szint után értelmetlen nyálaskodásba tud átcsapni.
2020. márc. 22. 20:53
 14/14 anonim válasza:

Lehetséges megérinteni.

Persze nincs teljesen egységes recept, a nők is sokfélék, ahogy a férfiak is.

Szerintem a kérdező sok értékes gondolatot közölt, romantikus stílusban. Kinek hol a határ a romantika és a nyálasság közt. Ez tán még az idő előrehaladtával, jelen hangulattól is függhet.

Az nem világos, mennyi az idézet a leírtakból, és mennyi a saját gondolat, a végén meg lett nevezve S.M., akitől származik az ott leírt mondat(ok egymásutánja?). Az elején pedig elfelejtődőtt megemlítődni, hogy a gondolatsor bizonyos közismert személytől, M.P.-től való, ha nem is szó szerint, de emlékeztem, hogy ilyet olvastam valahol.

Amúgy azt gondolom, hogy a saját gondolatainkat is sok-sok, életünk során olvasott és hallott emberek gondolatai által ihletve vagy azokat részben átvéve rakjuk össze, és építjük rá a saját meglátásainkat, ez természetes folyamat, de azért ez az eleje elég felismerhető volt.

A tartalma szerintem rendben van így leírva, már aki jól érti.

Ha nagyon kötekedni akarnék, én úgy írnám, amit S.M. mondott: A kifejezés tetszik, ami az arcodon ül, és ezáltal az arcod is (gyönyörű). Az tetszik, amit mondasz, és ezáltal a hangod is (gyönyörű). Az tetszik, amit a testeddel teszel, ezáltal a tested is gyönyörű.

Szerintem.

2020. márc. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!