Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek meg lehet érinteni a lelkét szexuálisan?
1. Engem soha senki nem tudott szerelmesre dugni. Mondjuk soknak nem is adtam esélyt. 3 pasival feküdtem le úgy, hogy nem voltam beléjük szerelmes és soha nem is lettem se a szextől, se mástól. Eggyel feküdtem le szerelemből, de már a szex előtt is szerelmes voltam belé. 2 férfibe voltam nagyon szerelmes, ezek közül egy soha még csak a kezemet se fogta meg, a másik pedig megcsókolt, de több nem volt.
Megadtam az esélyt egy olyan embernek, akit eleinte nehezen vettem észre. Neki fájt nagyon, amikor 2 hónap múlva dobtam, mert rájöttem, hogy nem tudom színészkedéssel tölteni a hátralevő életemet.
Amire még rájöttem, hogy minden ember mentálisan sérült (magamat is beleértve), különböző tulajdonságaikban elviselhetetlenek, azok is akik vonzóak és azok is, akik nem. Ha meg elviselhetetlen, akkor legalább legyen vonzó a számomra.
Lehetséges megérinteni.
Persze nincs teljesen egységes recept, a nők is sokfélék, ahogy a férfiak is.
Szerintem a kérdező sok értékes gondolatot közölt, romantikus stílusban. Kinek hol a határ a romantika és a nyálasság közt. Ez tán még az idő előrehaladtával, jelen hangulattól is függhet.
Az nem világos, mennyi az idézet a leírtakból, és mennyi a saját gondolat, a végén meg lett nevezve S.M., akitől származik az ott leírt mondat(ok egymásutánja?). Az elején pedig elfelejtődőtt megemlítődni, hogy a gondolatsor bizonyos közismert személytől, M.P.-től való, ha nem is szó szerint, de emlékeztem, hogy ilyet olvastam valahol.
Amúgy azt gondolom, hogy a saját gondolatainkat is sok-sok, életünk során olvasott és hallott emberek gondolatai által ihletve vagy azokat részben átvéve rakjuk össze, és építjük rá a saját meglátásainkat, ez természetes folyamat, de azért ez az eleje elég felismerhető volt.
A tartalma szerintem rendben van így leírva, már aki jól érti.
Ha nagyon kötekedni akarnék, én úgy írnám, amit S.M. mondott: A kifejezés tetszik, ami az arcodon ül, és ezáltal az arcod is (gyönyörű). Az tetszik, amit mondasz, és ezáltal a hangod is (gyönyörű). Az tetszik, amit a testeddel teszel, ezáltal a tested is gyönyörű.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!