Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy viselitek ha nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselitek ha nincs kivel szexelnetek?

Figyelt kérdés
Én nehezen viselem hogy nincs egy nő akit simogathatnék,akit ölelhetnék,akivel csókolózhatnék ès szeretkezhetnék.Úgy érzem kezdek bekattanni a szex hiányától.Azt hiszem a szexnek a hiányát nehezebben viselem mint a szeretet hiányát.Ti is így vagytok ezzel?
2020. márc. 22. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

jól viselem, de szerencsére nem kell gyakran sokáig

20F

2020. márc. 22. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 27 szűz f vagyok szarul de büszkén
2020. márc. 22. 17:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Én ki vagyok készülve a szexnek a hiányától.Egész nap csak azon jár az eszem,a csaj ismerőseim közül milyen jó lenne dugni valamelyikkel.
2020. márc. 22. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Nehezebben viselem a szexhiányt,mint a karantént.
2020. márc. 22. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
elvagyok nélküle is, de azért jó lenne ha lenne valaki! 30/F
2020. márc. 22. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, én a szeretet hiányát viselem rosszabbul, dehát nem lehet mindenki egy szinten. Na meg nem azért nem szexelek mert nincs kivel..
2020. márc. 22. 17:55
 7/11 A kérdező kommentje:
#6-os hanem miért nem szexelsz?Egészségügyi okai vannak?
2020. márc. 22. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért nem, mert nem vagyok párkapcsolatban.
2020. márc. 22. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én azt se tudom, hány éve nem szexeltem, sztem lehetetlen barátnőt találni ha igényes vagy és nem vagy sikeres sportoló, híresség vagy nincs nagy baráti köröd
2020. márc. 22. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Úgy raktak össze gyárilag hogy nem tudom kiverni magamnak, vagy ha nagy nehezen össze jön az nem elégít ki egyáltalán,

Jelenleg kapcsolatban élek, így nincs gond.

De szűkösebb időkben, rosszul lettem hányingerem, iszonyatos here fájdalmam és 3 hét után be is lázasodtam.

Ez nem kamu,!

Először még nem tudtam hogy e miatt voltam rosszul, jártam az orvosokat hogy miért fály a herém mikor tiszta lett a kép fenn tartottam szex kapcsolatot.

2020. márc. 22. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!