Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért izgat engem?
Hülyesèg de izgat ha anyum pucéran lát.
Van valaki még ezzel ìgy?
Mennyi idős vagy ?
Otthon vagy, nyugodtan legyél meztelen, ne csinálj ebből gondot.
Ha izgat, hogy szereted, ha meztelen látnak, akkor nyugodtan járjál nudista strandra, vagy campingbe. Sokkal jobb, mint ha anyukád előtt meztelenkedsz. Én is imádok nudizni, gyere nyugodtan, kortól független lehetőség.
Először nagyon fura, de nem sok idő alatt megszokod, hogy van pici gyerktől az öregekig minden korosztály. Szabadon és meztelen. Nincs szégyenlőség, mindenki olyan, amilyennek született. Kedvedre nézegetheted a 16éves lányok ciciét, meg a 50 éves férfiak komoly bránerét. Ami csak érdekel. Próbáld ki, semmit nem vesztesz.Csak az első alkalomkor kell a szégyen érzetedet leküzdeni. Senki nem fog rád szólni, hogy milyen vagy ? Már én isalig várom, hogy jöjjön a jóidő, és mehessünk napozni, nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!