Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy álltok hozzá, amikor a szűz barátnőtök zavarban van és nem tudja a dolgát az ágyban?
Figyelt kérdés
Milyen érzéssel tölt el?2020. márc. 21. 23:04
11/14 anonim válasza:
ez nem egy munkahely ahol tudnod kell a dolgodat.
Itt csak élvezni, szeretni kell amit teszel, adsz és kapsz. Idővel mindenki bele jön.
F
12/14 anonim válasza:
türelemmel.. szerintem ez ösztönzi leginkább, hogy nincs miért aggódnia
bár, a szűz lányok már nem az én korcsoportom:)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Engem még izgat is egyébként, hogy én nem nagyon fogom tudni mi történik, a párom meg igen és irányít, de szerintem ez már light bdsm kategória. Más is van így ezzel az ellenkező nemből? Nyilván fordítva :)
2020. márc. 23. 14:12
14/14 anonim válasza:
Egy szuz lanynak annyi dolga van csak, hogy legyen nyitott es hagyja, hogy vezessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!