Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavart, hogy a barátotok/barátnőtök nem volt szűz, mikor összejöttetek?
Figyelt kérdés
"Igen, zavart, és nekem előtte nem volt senkim."
"Igen, zavart, de nekem is volt előtte más kapcsolatom."
"Nem zavart. Az ő múltja, tovább kell lépni."
Aki azt válaszolná, hogy zavarta, annak hogyan sikerült megoldania ezt a problémát (ha sikerült)?
Aki azt válaszolná, hogy nem zavarta, annak mindegy, hogy a párja hány emberrel feküdt le korábban (1-el, 2-vel 8-al, stb)?
2019. okt. 4. 22:24
1/9 October15 válasza:
Hát ha 27 évesen szűz lányt keresnék akkor lehet lecsuknának.
2/9 anonim válasza:
Zavarta,mert betegesen prűd volt. Pedig panasza nem lehetett volna
3/9 anonim válasza:
Nem zavar, és igen mindegy.
Az a múltja volt, én meg a jelenje meg a jövője :)
4/9 anonim válasza:
Nem zavart. Egészséges önértékelésű embert nem az érdekli, hogy előtte mi volt, hanem az hogy vele milyen lesz a kapcsolata (az exekről max. azért kérdez, hogy megtudja milyen hibát ne kövessen el).
5/9 anonim válasza:
Én szűz vagyok, de az exem tapasztalt volt. Egyáltalán nem zavart hogy volt előttem valakivel, és őt sem zavarta hogy szűz vagyok, mert szeretett tanítgatni.
6/9 anonim válasza:
Két 40-esnél elég ciki lenne, ha az lenne az akadály, hogy szüzek.."Te nem vagy szűz, de gáz.."
7/9 anonim válasza:
Még véletlenül sem, az sokkal aggasztóbb lett volna, ha még szüzek
8/9 anonim válasza:
40 felett inkább kínos lett volna :)
9/9 anonim válasza:
Nem zavart, mert nekem se ő volt az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!