Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet ismerkedni mozgáskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni mozgáskorlátozott nővel?

Figyelt kérdés
Egyszer szexeltem egy kerekesszékes csajjal, és nagyon izgi volt a szitu. Sajnos egyszeri alkalom maradt és ennek is több éve. Hol szoktak ismerkedni? Hol érdemes próbálkozni ahol vannak is ilyen nők?

2020. márc. 21. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

# 10 Nem is fogol.

Rosszindulatuak.

En ha csunya nokrol irtam ki kerdest ugyanez volt...biztos ki akarom oket hasznalni meg stb phoooh rohej !

2020. márc. 21. 19:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak hogy érthető legyen. Nem áll szándékomban kihasználni őket, korrekt és kölcsönösségen alapuló ismeretséget szeretnék. Nem értem miért kell rosszat feltételezni, vagy megsértődni a nevükben. Nekik ugyanúgy szükségük van a testiségre! A többség nehezen tudná elképzelni velük, nekem már volt benne részem és nagyon tetszett. Sajnos messze laktunk és nem volt lehetőség folytatni, de ő nem gondolt rosszat azért mert nekem külön izgalmat jelentett az ő állapota. Akinek volt része ilyenben, leírhatná hol és hogyan sikerült összejönni vele!
2020. márc. 21. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Ha egy NEM mozgássérült nőt akarnál kikötözni, két haveroddal ájulásig baxni aztán lehugyozni, azzal nem lenne semmi baj, elhiszed? De ha egy mozgássérülttel teljesen hétköznapi módon szeretnél szexelni, máris egy irdatlan szemét vagy! 😁😁😁

Erre varrjál gombot!!! 😆😆😆

2020. márc. 21. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

A fétis érdekes dolgokat szül! Igen kellemetlen helyzetbe lehet kerülni, ha mindezt nem tudja valaki értelmesen kezelni. A legrosszabb szituáció, hogy valami büntetendőt vagy elítélendőt cselekszik. Pl.: magamutogató, erőszakoskodó, stb. De önmagát is bajba sodorhatja. Pl.: taranszi, aki sajnálatosan rosszkor megy nem megfelelő helyre.

Amennyiben, másképp, azaz kulturáltabban, diszkrétebben fogalmaztad volna meg a kérdésed, vagy csak nem írtál volna körítést, kevesebb negatív hozzászólást kapnál.

Alapvetően nincs gond avval, hogy számodra izgalmas, különleges volt mozgássérülttel szeretkezni. Hiszen nem a megszokott szürkeséget, átlagosságot kaptad tőle. Evvel olyat kaptál, amit mástól nem. A gyors szakítás megakadályozott abban, hogy beleunj az újdonságba, így maradt egy űr a szexuális életedben. Mindezt szeretnéd befoltozni, azaz keresni egy hasonló partnert. Fel kell világosítsalak, nincs két egyforma partner! Nagyon minimális a lehetősége, hogy a megkezdett élményt mással tudd folytatni. Még, ha találsz is olyan mozgássérült nőt, aki ágyba menne veled, nem lesz ugyanaz, hiszen más dolgokat, másképp fog szeretni. Meg kellene próbálnod lezárni ezt a útvonalat, tudatosítani, ez ennyi volt. Mindig jön újabb és újabb behatás, amibe kapaszkodni lehet, ami akár szexuális fétissé avanzsálhat. Felváltva az előző mániát. Akár a hobbik. Hol ezt, hol azt kedveli az ember. Aki egy dologhoz ragaszkodik az elzárja magát az élet nyújtotta lehetőségek tárházától.

Az tagadhatatlan, hogy ingoványos terepre kerültél a felvetett témával! Aki értelmes, az tudja, egy fogyatékkal élő embert nem szabad, nem illik a gyengesége alapján megítélni, kihasználni. Ebbe beleértendő a szexualitás is! Mások fogyatéka nem lehet a te szexuális játékszered! Még akkor sem, ha úgy érzed, számodra nem csupán segédeszköz szerepe lenne, mert érzelmes ember vagy, aki partnert látna benne. A cél, a módszer nem megfelelő! Hiszen nem embert keresel, nem a személyt látod mindebbe, hanem egyfajta szexuális tárgyat, aki a vágyaid kielégítésének eszköze.

(Amennyiben értelmesen állnál hozzá mindehhez, akkor magadtól is rájönnél, hol lehetne megismerni mozgáskorlátozott embereket.)

2020. márc. 29. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Volt már hogy az én fantáziám is beindította a dolog.

F

2020. márc. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!