Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszahuzódo, félénk lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahuzódo, félénk lányok szoktak domináns, gengszteres pasikrol fantáziálni?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok között mozgok, akik sosem állnának össze klasszikus, tán erőszakos rosszfiúkkal, de sosem mertem megkerdezni: a szexuális fantizajukban nekik is előjön, hogy ledominalják, használják őket? Akár ilyen "kisribis" téma egy kivarrt nagymenővel, ti ezt megvetitek? (Ha pont olvassa ilyen lány a kérdést)

2020. márc. 21. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt elmondhatom hogy nekem csak a domináns férfiak jönnek be, akik kicsit parancsolók, irányítók. A leggyakoribb fantáziám, hogy azt csinál velem amit akar, és én nem tehetek semmit ellene. Bejönnek azok a dolgok amiket gyakran megalázónak tartanak a nők. Ennél konkrétabbat nem írok, remélem megfelel. :)

Ehhez a dologhoz persze hozzájön az, hogy nem csak pszichésen legyen domináns, hanem nézzen is úgy ki. Nem kell a legkigyúrtnak lennie, de látszódjon a különbség, hogy nagyobb, erősebb nálam.

Ötös, nyolcas voltam

2020. márc. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!