Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megdugod a lányt, ha koronavír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugod a lányt, ha koronavírusos?

Figyelt kérdés
Ez a közeljövő kérdése. A fiatalokra nem vészes, tehát lehet dugni, vagy mégse? Ki hogyan áll hozzá? Persze meg is fordíthatjuk: dugsz-e, ha te koronavírusos vagy? Megmondod előtte a partnernek?

2020. márc. 21. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%

Igen.

Mivel nem tudhatjuk, hogy ki fertőzött.

Akiről meg tudjuk, az meg nem mászkál csak úgy az utcán, hogy kivel dughatna...

Értelmetlen a kérdés.

2020. márc. 21. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Tuti dugnek akkor L
2020. márc. 21. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

-bírom h a korona vírustól jobban félnek most az emberek mint a nemibetegségektől.

Gondolom most az egyéjszakás kalandok is megcsappantak nincsenek búvóhelyek még semmi

2020. márc. 21. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csaj virusos igen, ha en lennek az mar kimasztam volna belole szoval... :D de tegyuk fel az gagyok akkor szolnek h az vok ozt vagy belemegy vagy nem
2020. márc. 21. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Én nem dugok.Én szerelmeskedni szoktam.
2020. márc. 21. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Persze, hogy igen. Nem vagyok 70+éves, hogy veszélyes legyen ràm ez a vírus.
2020. márc. 21. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Idiota. Csak az immunbeteg szomszedgyereket nyirod ki, nagyanyad, idegeneket, akik a nyomorult lenyeddel kapcsolatba kerultek.

Magyarorszagon nem lennek most. Ha az olaszok lezserek, az semmi.

2020. márc. 21. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha igazoltan koronavírusos, akkor karanténban lenne. Ha meg megszökött, akkor inkább a rendőrséget hívnám. Ha már van akkora nyomorék, hogy kiszökött, akkor szopja is be. Rám nem veszélyes. Csak szerintem senki se szeretné, hogy az ilyenek miatt haljon meg bármelyik családtagja. Ez emberölési kísérletnek minősül.
2020. márc. 21. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2020. márc. 21. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem hagyhatnánk a pic5ába ezt a koronavírusos mizériát? Influenzában NAPONTA 2000-en halnak meg! Az Egyesült Államokban évente 106 ezer ember hal meg gyógyszer-mellékhatások következtében, 98 ezer orvosi műhiba miatt, 37 ezer szükségtelen beavatkozások folyományaként, 88 ezer az egészségügyi ellátás során szerzett fertőzésben...

A koronavírusba eddig csak azok haltak bele (Ha egyáltalán abba haltak bele), akiknek egyéb súlyos alapbetegsége is volt.

Csak megy a hisztériakeltés minden médiában a nap minden percében.

2020. márc. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!