Lehetek koronavírusos?
Nehéz légzés az elsődleges tünet, ami kifejezetten covid19. Ez különbözőteti meg egy egyszerű influenzás, megfázásos, egyéb betegséges tünettől. 5-6 egyéb vírusos fertőzés van folyamatban jelenleg Magyarországon. Ezek egy héten belül leküzdhetők, van ami 3 nap alatt.
A láz meg jó. 39alatt ne is csökkentsed.
Ha nehezen veszel majd levegőt, akkor van covid19ed.
De ha az orvosodat felhívod, telefonon is tud adni diagnozist.
Ez nem jellemző rá annyira...
Sima influenza/nátha inkább.
Az a biztos, ha felhívod a háziorvosod.
Viszont ezen tünetek alapján nekem nem tűnik koronavírusnak..
Nekem decemberben volt tüdőgyulladásom (aminek dettó ugyanazok voltak a tünetei, mint a koronavírusnak :D) viszont nekem pl abszolút nem volt orrdugulásom és torokfájásom..ellenben két hétig 39 fokos lázam volt, köhögés, eleinte nehéz légzés, az ágyból ki sem tudtam kelni 1 hónapig..
Remélem ez csak sima influ neked :)
Ez egy klasszikus esete a "károkozó paradoxonnak". Azért mert felsorolsz tüneteket, amik nem az új korona vírusra jellemzőek, valaki azt állítja, hogy nem vagy vírusos. Közben lehet, hogy más gondod biztos van és a tünetei nem covid19re illőek, ettől még nem zárja ki azt, hogy ne lehetnél újkoronás.
Azért, mert elkaptad az egeret, a moly rágta lyukak nem fognak megszűnni a szekrényben. Ugye?
Alapvető tesztelési hiba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!