Honnan tudom, hogy esetleg koronavírusos vagyok?
Figyelt kérdés
Ma egy kicsit fájt a torkom és kohogtem kétszer.2020. márc. 11. 17:43
3/14 anonim válasza:
A szokásos influenza tünetek mellett magas láz, nehéz légzés és végtagfájdalom is jelentkezik. Egy kis köhögés meg torokfájás még nem koronavírus.
4/14 anonim válasza:
Nekem asthmám van állandóan köhögök és fulladok még sem vagyok beparázva hogy jajj korona virus 😑
5/14 anonim válasza:
A torokfájás nagyon ritka tünet. Ez egyből a légutakra harap. Ha köhögsz és pesti vagy akkor viszont van esélye már.
6/14 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok igen itt élek, rengeteg vitamint fogyasztok plusz sportolok aktivan....
2020. márc. 11. 19:34
7/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy mennyi vitamint szedsz és mennyit sportolsz.
8/14 anonim válasza:
Figyelj ez egy elég hülye kérdés már bocsi. Ezer betegség van aminek hasonlóak a tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!