Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne szorongjak az első alkalom előtt, ha 20 évesen szűz vagyok? (lány, több lent)
A fiú tudja. Nem ez volt a téma, tehát nem rákérdezett. Egyszerűen csak beszélgettünk, és amikor valahogy a preferenciákhoz terelődött a téma, beszélgetés közben egyszer a "valószínűleg" szóval fejeztem ki magam. Természetesen rákérdezett, hogy hogy értem/miért úgy mondom, hogy "valószínűleg", erre csak annyit mondtam, hogy "Szerintem nem kell megmagyaráznom/tudod. Persze, tudta, és azt mondta, hogy ezzel nincs semmi baj, nem probléma.
Viszont csak emberből vagyok, nyilván zavar valamilyen szinten. Mi lesz, ha odakerül a sor, hogyan tudnék boldoggá tenni egy már tapasztaltabb embert, ha másvalakivel még sosem éltem át a "szexualitás örömeit"? Nem akarom, hogy csalódás érje, esetleg teljesen elvegye a kedvét az egész lényemtől az, hogy a hálószobában valószínűleg egy tapasztalatlan, eleinte gátlásos valaki vagyok.
Teljesen jó kedvvel indultam ebbe az egészbe, de most, hogy tudja, teljesen lecsökkent az önbizalmam, félek, hogy a szemében kicsit "gyerekbe" estem vissza. Nem akarom, hogy emiatt másképp legyek kezelve, se gyerekként, se tanítani valóként, mégkevésbé egy "porcelánként", amire vigyázni kell. Nem hiszem, hogy ez erény lenne, már csak azért sem, mert látható, mekkora hátrányban indulok így.
Amiket meg angol nyelvű fórumokon olvastam, rendesen elvette a kedvem az élettől :"D
Rengeteg férfi írja, hogy a tapasztaltabb nőket kedveli, komolyabb kapcsolat esetén azért, mert tudja, mit akar/gyakorlott, alkalmi esetén szintén a gyakorlottság miatt. Meg ugye az alap dolgok, hogy nem akarnak tanítani senkit, nem akarják, hogy a lánynak ő legyen az első, még véletlen túlzott/idealista érzelmeket kötne az ő személyéhez. Ami érthető is, én sem látok arra semmi esélyt, hogy az elsőt élvezze velem valaki. Persze max. örül, ha olyan a fiú, hogy ő volt az első, de testi örömét biztos nem leli benne, legalábbis nem akkorát, mint egy ilyen téren érett nővel. Csak kérdem én, akkor hogyan essen át az ember az elsőn? Ez olyan, mint pályakezdőként munkát találni... mehetsz te bárhova, ha mindenhova 3 év gyakorlat a belépő.
Nem szeretnék negatívnak tűnni és ahogy mondtam, nem tekintek erre jó/becses dologként, az utóbbi sorokkal sem a férfiakat volt szándékom megsérteni, csak leírtam, amit érzek (és persze kicsit feldúlt lelki állapotban, max. ez tükröződhet az írásomban :D)
Vallásos neveltetésem nem volt, nincs mentális problémám, külsőm rendben van, nem ez a gond. Csak egyszerűen nem volt még párkapcsolatom, a szimplán testi szexet meg nem értem, az elsőt meg pláne, nem úgy akarnám átélni.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! Esetleg, ha valaki hasonló cipőben volt, akár női részről, akar a férfi szemszögéből... az "élménybeszámolókért" is hálás lennék :)
éppen 20/L
Nekem egy szűz barátnőm volt, és nagyon örültem annak, hogy én voltam neki az első.
Amit mi csináltunk: nem siettünk és figyeltem rá.
Persze tök zavarban volt, de nekem ez tetszett.
Picit ahhoz hasonlítom, amikor a kisebb testvéredet megtanítod tollasozni, nyilván nem fog jól játszani, de nem baj.
Én örülnék egy szűz barátnőnek, aki első lenne...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!