Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel elismerte hogy jók a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel elismerte hogy jók a melleim?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú haverom néha észre sem veszi, és beszéd közben is a melleimet nézi.Az ő neve legyen Peti. Amikor én beszéltem hozzá, ő pedig evett közben is a mellemet nézte. Van egy másik közös barátunk, srác, aki ugyanígy csinál. Ő meg legyen Józsi. Petinek mondtam egyszer, hogy Józsi mikor velem beszél nem a felsőmet szokta nézni. Erre Peti azt mondta, hogy szerinte Józsi nem a felsőt nézi, hanem ami alatta van.

18/L

2020. márc. 19. 00:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezzel azt ismerte el, hogy Józsi nézi a melleidet. Attól még lehet jó is vagy rossz is. Különben sem tudja megállapítani ruha és melltartó alatt milyen, maximum következtetni. Attól, hogy nagy, még lehet csúnya.
2020. márc. 19. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
8-as vagyok. Kislányom, nagyon nagy az arc, csak nem beletrafáltam, hogy kicsik, vagy csúnyák, lógnak? 🤭🤭 Nyugi, úgy is kiderül, ha levetkőzöl. Amúgy meg, nyomod itt a vágányt, azt ilyen kérdés feltenni, kb mint 10 éves szintje... De ha ekkora az arc, akkor mutasd azokat a "jó" ciciket. Bár tuti ez alol is találsz kibúvót... Meg hogy én milyen vagyok.... Na gyerünk, kapd össze magad 3....2...1 😘
2020. márc. 20. 05:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Örülnél te ha elküldeném neked a melleim🤣 de abból nem kapsz...majd gondolod veszem a fáradtságot hogy pont neked lefényképezzem ismeretlenül elküldjem aztán meg azt hallgassam hogy erkölcstelen vagyok xd na persze...

Valószínűleg azért nyomatod ennyire a lógó melleket mert eddig csak ilyet tapasztaltál és ha életben eddig nem is tudtál másmilyet itt akarod rá csorgatni a nyálad 🤣🤣 azt hiszed majd bemérgesedek és bizonyítani akarok neked ahogy nem lóg aztán majd azt hiszed kapsz valami képet te aberrált xd elég bizonyíték hogy a férfiak megnézik, a többihez meg neked semmi közöd kedves 8-as😘

2020. márc. 20. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!