Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok felvennétek fekete bőr shortot, fekete harisnyát és magassarkút a párotok kedvéért?
A fekete harisnyát kivéve igen. Nem szeretek fekete harisnyában lenni, mert optikailag karcsúsítja a lábat, nekem meg most inkább szélesíteni kéne picit, mint karcsúsítani.
Nem is beszélve arról, h a fekete hrisnya sokkal kényesebb, mármint olyan szempontból, h a legapróbb anyaghiba is szörnyen meglátszik rajta. Pl szálhúzódás,apró kis lyukak, ha meg felfut rajta egy szem rögtön ott világít alatta a világos bőr, és szörnyen feltűnő. Meg amúgy is: egy fekete harisnya tök egyértelmű, h a lábamon van. Egyetlen előnye, h nem latszik altta, h nem frissen szőrtelenített a lábam, anno egyetemen vizsgidőszak alatt sokszor húztam feketét amiatt, h nem volt kedvem/energiám/erőm szőrteleníteni...
Viszont, ha sikerül megfelelő árnyalatú testszínűt találni, akkor alig látszik, h van rajtam harisnya, viszont gyönyörű kontúrt ad a lábnak. Szóval nem a harisnyával van bajom, hanem kimondottan a fekete harisnyával. Szóval, nem tudom, h ez mennyire lenne fontos neki, de felajánlanám, h veszek fel testszínűt, esetleg valami világosabb árnyalatot, de feketét azt nem. Szerintem nincs is itthon használható fekete harisnyám, mert nincs olyan összeállítás, amihez nem megy a testszínű, csak a fekete. Vagy jólesz más színben, vagy ha nem akkor nem lesz hozzá harisnya...
Ez így korrekt?! Felkínálok neki más opciót helyette, h a kedvében járjak,viszont ő is járjon a kedvemben annyival, h nem akar rámeröltetni valamit, amiben nem érzem jól magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!