Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben először nem állt fel. Volt már nektek is ilyen? Milyen szituációban?
Búvóhelyre mentem első randin egy duci hölggyel. A hölgy ittasan érkezett, és közben is folyamatosan fogyasztott italt, amit magával hozott. Van egy barátnőm, aki sokat jelent nekem. Valószinűleg ez a három dolog (túlsúly, ital, lelkiismeretfurdalás a barátnőm megcsalása miatt) együttesen okozta a problémát.
37/F
Mekkora bunkó parasztok vannak.
Volt egy lány aki elfogadott olyannak, erre megcsalod,még nem tudod őt szeretni?
Uraim, ezért nem kezdünk szüzikékkel.
"Lelkileg sérült vagyok, 36 éves koromig szűz voltam. Most próbálom bepótolni az elvesztett lehetőségeket, hogy minél több nővel legyek, mint a többi férfi. Nem érzem magam igazi férfinek..."
Van-e ennél szánalmasabb? Tényleg nem vagy az.. De elárulom: még messzebb kerülsz tőle, és ez csak még szánalmasabb lesz.
12
- Nem szűzekkel, lelkisérült emberekkel nem kell kezdeni egyáltalán, lásd a fenti példát.. Kerüld őket, én is azt teszem, észre lehet venni, ha valaki ilyen szerencsére.. Az önbecsapásnak meg mindig vannak magas szintjei. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!