Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az erotikus masszázs? Aki volt már leírná a
tapasztalatát?
11/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, keress rá a neten, lingam masszázs a neve. Szerezz be hozza mindenképp érzéki masszázsolajat, és nézd meg a neten a videókat, szerintem sokkal jobban örülne ha Tőled kapná, nem pedig idegentől. Az erotikus masszázs kb. utolsó 20 perce koncentrálódik a péniszre, előtte teljes testes masszázs van. Nem egy nagy ördöngősség, és rettenetesen feldobja a szexuális életet :)
2020. ápr. 2. 02:34
Én annyira nem örülnék, ha a barátnőm befizetne egy erotikus masszázsra. Csak a barátnőmnek engedem meg, hogy kiverje nekem vagy leszopjon, más ilyen helyeken nem nyúlhat hozzám. Tiszteljük meg a párunkat, hogy nem veretjük ki mással a farkát és persze fordítva.
Inkább TE adj neki erotikus masszázst, szerintem sokkal jobban értékelné ezt.
2020. ápr. 3. 13:25
Utolso valaszoloval ertek egyet!
2020. ápr. 15. 12:11
Nem vagyunk egyformák, van akik nyíltabb szexuális életet élnek és nagyobb a szex étvágyuk az átlagnál, ők örülnének egy ilyen kalandnak.
2020. ápr. 16. 07:20
van férfi, akinek erre feláll a pöcse?
2020. máj. 20. 22:44
#15 Mármint arra, hogy finom női ujjak kényeztetik? Szerintem inkább ott van gond, ha valakinek ettől NEM áll fel (kivéve, ha nem heteroszexuális az illető).
2020. máj. 20. 22:49
nagyon izgalmas lehet, hogy azok a finom női ujjak két órával ezelőtt még egy másik faszt masszíroztak, jah.
2020. máj. 20. 22:56
Mossa meg utána, azon kívül nem érdekel, tes 👌😉
2020. máj. 20. 23:56
17-es ennyi erővel buszra se szállj, sőt kilincset se fogj meg...
Nőként azt mondom, én nem akadnék ki egy ilyen kéréstől. Ahhoz nem kell semmiféle masszázs, hogy megtetszen neki egy másik nő, tehát azzal nem akadályozom meg, hogy eltiltom, illetve attól még hogy lesz köztük egy intim helyzet, nem lesz a csajba szerelmes. Ha meg annyira egyszerű az agya, hogy mindig a legközelebbi punci után lohol, akkor meg hagy menjen. Nekem lesz jobb egy ilyen férfi nélkül.
2020. júl. 9. 19:04
20/20 ninininini válasza:
Általában kézi levezetés van,de megegyezés kérdése,a szolgáltató mit vállal...Rászokás?? Ha valaki akar,úgyis elmegy,csak zsé függvénye.Ettől ez még a megcsalástól távol van,de azért ha már ezzel kell színesíteni a dolgot,elgondolkodnék...
2020. júl. 9. 20:36
Kapcsolódó kérdések: