Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az erotikus masszázs? Aki volt már leírná a tapasztalatát?
Nyugodtan fizesd be erre, inkább mint a sarki nénihez menjen.
Meg te nyilván nem vagy annyira oda a szexért és ez akkor belefér ha mindketten akarjátok.
Miért nem te viszed el szájjal?
Tudod itt sokszor megkérdezik miért masztiznak az emberek jó kapcsolatban is.
Azért, mert ha beismerjük ha nem, többször kívánjuk az önzetlen/adakozó, "vissza nem térítendő" kielégülést mint azt igazából kellene.
Szóval ha napjában legalább egyszer csak úgy, önzetlenül orállal kielégíted a társad úgy, hogy nem vársz cserébe semmit, csak lazulhat és élvezheti, nem sűrűn lesz maszturbálás.
Ez egy kapcsolatban elengedhetetlen.
És igen, szájjal, nem kézzel, mert a pasinak is van keze.
Ha a párod szereti a szexet, erotikát akkor nagyon jó ötlet, örülni fog neki.
Vannak ügyes, igazi bombázó szexmasszőrök, van aki bugyiban, van aki meztelen, van aki kérésre magas sarkúban, harisnyában dolgozik.
A végét csinálják kézzel, testtel, lábbal, szájjal ki mit vállal és mire van igény.
Én örülnék neki nagyon, hálából meg a párommal is nagyot szexelnék utána.
Van ahol nyilván csak kézzel csinálják, de sok helyen nem szabnak határt a dolognak, ez attól is függ, hogy hova fizeted be...
Egyébként ha csak 1 ilyen masszázsra fizeted be, akkor ott csak jól legyúrják.
De ha na máshova, ott elfajulhatnak a dolgok!
Én férfi létemre csináltam ex csajaimnak, és pl volt mikor úgy volt, hogy csak ezt akarják mert kíváncsiak voltak ez milyen, de volt olyan csajom aki annyira beindult tőle, hogy egyszerűen bekapta, annyira nem bírt magával.
Tehát sose lehet biztos benne az ember, hogy kiből mit vált ki 1 ilyen élmény, erre akartam kitérni.
33/F
Voltam párszor.
Programtól függ. Meg kell mondani a hölgynek, hogy kézi levezetés legyen csak, ne franciás, vagy olyat választani, ahol nincs is oboázásra lehetőség. Meg szokott lenni még a csúszka masszázs, az nem tudom, belefér-e.
Bár nem feltétlenül tudod vele a megcsalást megakadályozni, hisz egy lingam masszázs azért távol áll a szextől. Meg az ugye csak egyszeri alkalom (rendszeresen azért elég mélyen zsebbe nyúlós).
Viszont bármi is lesz, én a helyetekben várnék ezzel az egésszel a járványhelyzet befejeződéséig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!