Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptál már pénzért?
Lehet rövid válasz is, de ha van kedved, írj bővebben, pl:
* nem, kor
* neked jó volt vagy sem
* egyszeri volt vagy gyakran csinálod
* megtennéd-e újból
* ...stb, bármi egyéb. 🙂
véletlenül xd
egyszer..részegen a pasi kocsijába kerültem és hát..ráhajoltam neki..aztán miközben folytattam éreztem hogy becsúsztatja a pénzt a bugyim pántja alá...soha nem élveztem annyira csinálni :D
Igen.
Nagyon hiányzott már neki, de nem akart olyanhoz menni, aki ebből él, nekem meg kellett a pénz. Szóval kölcsönösen segítettünk egymáson.
Nem tenném meg többször, csak ugyanazzal, akiről tudom, hogy egészséges, hogy egyikünk se kapjon el semmit a másiktól.
Én egyszer, viszont nem pénzért, hanem előléptetésért. a főnököm felajánlotta, először azt hittem kamu, aztán addig addig kerülgetett és mondta, hogy komolyan gondolja míg belementem, de csak úgy, hogy egyszeri alkalom és senki ne tudja meg.
Pénteki nap leszoptam, rá hétfőn előléptetett.. 5 hónap volt a munkaviszonyom akkor annál a cégnél, 15-20 év munkaviszonnyal rendelkezők nem értették, meg úgy senki.. vicces volt😀 nem derült ki, és azóta sem tudja senki
Bocsi én a másik oldalról írok.
Én egyszer benyomva az éjszakai buszon megkérdeztem egy csajt, hogy ha adnék neki pénzt csinálná-e nekem, megegyeztünk egy 10esben.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!