Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptál már pénzért?
Lehet rövid válasz is, de ha van kedved, írj bővebben, pl:
* nem, kor
* neked jó volt vagy sem
* egyszeri volt vagy gyakran csinálod
* megtennéd-e újból
* ...stb, bármi egyéb. 🙂
# 12/15 Időpont ma 09:07: lila fingod sincs hogy egy bejegyzés, válasz után mennyi privátot kap az ember!
Iszonyú nagy szükség van ránk, qrvákra! El sem hinnéd mennyire?!
Kérdező ne legyél ennyire sügér
11es a munkahelyi óra bérét írta le nehogy azt hidd hogy annyiira hülye hogy 1100Forintot kérjen egy cumiert 1 órára és még kép és legyen 37 pasit le szopni 1,5 napig csak azt csinálna
Random farkat szopni nőként nem lehet valami nagy kunszt. Inkább mint az irodai meló. 🤣 Bár a sok lóvé vagy a drága cucc is erős motiválóerőként hat azokra a butákra.
Mondjuk azért a pénzért amit elfogadhattak máshol komplett aktust is kaphat valaki. Plusz ott gyakrabb az STD szűrés. Sztem pazarlás az "amúgynemolyanvagyok-lányokra" költeni. Semmi különleges nincs bennük. Inkább a vendégkörükbe tartozó "férfiak" csapják be saját magukat.
Hetero férfi vagyok, nem szoptam/szopattam pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!