Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy valós ok lehet a nőknél a csökkent libidóra?
A párommal 1 éve vagyunk együtt és az első egy két hónapban sokat szexeltünk aztán hamar minden a szex elé került mint priorítás...
Ez miatt sokat voltam féltékeny de többször is be kellett látnom hogy nincs igazam.
Viszont nem találtam magyarázatot arra hogy a barátnőm miért nem szeretkezik velem gyakrabban.Normálisnak tartja azt hogy havonta talán 2x ha van elég magas vágya rám.Ez csak azért fura mert az elején heti 2 volt ez a szám minimum.
Igyekeztem beszélni vele, újra és újra felhoztam de szinte mindig zárkózott volt vagy épp közönnyel kezelte.
Tegnap nálam aludt és bejelentkezve marad az fb fiókja.Tudom nem túl etikus de kutatni kezdtem kicsit.Természetesen semmi gyanúst nem találtam.
Utoljára viszont megtekintettem a keresési előzményeit bár nem gondoltam hogy bármit is találnék...
tegnap lefekvés előtt az exére keresett rá...érdekesnek találtam így hát vissza tekergettem kicsit több mint fél évre...több mint 10 alkalommal keresett rá az exére minden hónapban...reggel 7, délután 16 és este 22 óra magassága volt a leggyakoribb de volt hogy hajnali 2 kor.A messenger érintetlen volt.
Számomra egyenes következtetés az hogy képtelen elengedni a volt párját és ő az aki valóban vonzza őt szexuálisan a mapi napig és ezért vagyok én mellőzve.
Illetve a nőket kérdezném meg inkább hogy hölgyeim...szerintetek esélyes lehet hogy ő az exére maszturbál? :(
23f
A leírás lehet hogy paranoidnak tűnt de ha te erre nem lennél az úgy hogy közben a szexuális szükségleteid nincsenek kielégítve...akkor lehet te nem is ember vagy :'D
Gondolj bele ha fél vagy egy évente rá nézel a profiljára egy volt szerelmednek az oké....de havi több mint 10 alkalommal?Ez már önmagában egy hatalmas felkiáltó jelet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!