Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számít szépnek, illetve csúnyának egy nő?
Arc, alkat, bőrtípus, hajtípus, ápoltság, egészség.
Mindegyik kategóriából vannak kedvenceim és olyanok, amik sosem jönnek be. (csak egy példa: rövid hajú lány még sosem tetszett)
Nagyon fontos a tekintete számomra, ha az nem fog meg akkor bármilyen vonzó lehet nem tudom elképzelni a folytatást.
F
A szépség nekem csak arcra vonatkozik... vagyis mikor azt mondom valakore hogy szép akkor arra gondolok hogy szép az arca.
Ami szerintem azon múlik, hogy van-e valami ami"csúnyítja" az amúgy esztétikus, szimmetrikus arcberendezést. Szépnek számít a pici fül, nagy szem, (normális kereteken belül) nagy ajkak. Csúnyíthat egy nőt a rossz fog (pl nyúlfog, kapafog, láható hiány). A természetellenesség, pl feltöltött ajkak vagy arc, vagy túlzottan sok smink. Szerintem az ápolatlanság is alapból lerontja a dolgokat, pl száraz ajkak, "elburjánzott" szemöldök, stb... N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!