Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-45 fèrfiak mit ès hogy szeretitek az előjàtèkot ès a szexet?
Az h ki kezdeményez nem számít, ez teljesen helyzet és kedv függő szerintem. Nekem nem fontos a mékytorok. Az hogy ki irányít is olyan, hogy teljesen helyzetfüggő. Általában egyébként szererek én, viszont pl munka után ha fáradtabb vagyok, akkor jó az is, ha a nő irányít. Mindenképp az a jó, ha aktív a nő.
Egyébként párkapcsolatra gondolsz kérdező? Ilyen esetben nem gond, ha bele kell rázódni.
31F
Szeretek hosszas előjátékot adni, máskor 5 percet, ahogy a hangulatunk adja. Imádok dominálni, máskor átadom a gyeplőt a nőnek. Szeretem, ha ő is kezdeményező, aktív, kreatív, nyitott, játékos és tüzes, szenvedélyes. Facsarja ki a kobrát. 😃
Nem gáz, ha nehezebben rázódik vissza a szexbe, ezzel én sem vagyok másképp, elég régen szeretkeztem. F
Én irányítok.
Nem baj ha nehezen rázódik vissza, hagyok neki időt. De azért bírom, ha látványosan küzd a határaival és élvezettel fogadja be a farkam jó mélyre:) Főleg a szájába..
Ugyan úgy szeretek mindent, hogy aktív legyél, hagyd magad szeretni. Elvárások nincsenek, csak érezzük magunkat jól. Az hogy rég nem voltál senkivel az sem számít, ha jól tudod magad érezni.
39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!