Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-45 fèrfiak mit ès hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-45 fèrfiak mit ès hogy szeretitek az előjàtèkot ès a szexet?

Figyelt kérdés
Szeretitek ha a nő kezdemènyez,elöjàtèknàl "fontos" a mèlytorok,szerettek irànyitani vagy inkàbb a nőt hagyjàtok kibontakozni ?szeretitek ha aktìv egy nő? Gàz pl.ha nő règóta nem volt elöttetek senkivel ès nehezebben ràzódik vissza?
2020. márc. 17. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem jól érezni magam,nincsenek kötöttségek,a mélytorok baromság,van még kérdésed? 42F
2020. márc. 17. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Az h ki kezdeményez nem számít, ez teljesen helyzet és kedv függő szerintem. Nekem nem fontos a mékytorok. Az hogy ki irányít is olyan, hogy teljesen helyzetfüggő. Általában egyébként szererek én, viszont pl munka után ha fáradtabb vagyok, akkor jó az is, ha a nő irányít. Mindenképp az a jó, ha aktív a nő.

Egyébként párkapcsolatra gondolsz kérdező? Ilyen esetben nem gond, ha bele kell rázódni.

31F

2020. márc. 17. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Szeretem ha kezdeményez, de szerintem úgy jó ha van amikor ő van amikor én irányítok. Ha picit kijött a gyakorlatból nyilván megérti az ember. És mennyi idős ez a hölgy? :) 40 f
2020. márc. 17. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Szeretek hosszas előjátékot adni, máskor 5 percet, ahogy a hangulatunk adja. Imádok dominálni, máskor átadom a gyeplőt a nőnek. Szeretem, ha ő is kezdeményező, aktív, kreatív, nyitott, játékos és tüzes, szenvedélyes. Facsarja ki a kobrát. 😃

Nem gáz, ha nehezebben rázódik vissza a szexbe, ezzel én sem vagyok másképp, elég régen szeretkeztem. F

2020. márc. 17. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Lábfétises dolgok.
2020. márc. 17. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Én irányítok.

Nem baj ha nehezen rázódik vissza, hagyok neki időt. De azért bírom, ha látványosan küzd a határaival és élvezettel fogadja be a farkam jó mélyre:) Főleg a szájába..

2020. márc. 17. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Anál kivételével sok mindenben benne vagyok. Gyere és próbáld ki!
2020. márc. 17. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig is hosszú előjáték párti voltam. Az is bejön ha a nő kezdeményező, de az se gond ha kicsit rá kell vezetni a dolgokra. A mélytorok egy plusz dolog, de nem elvárás. A szexben én szeretem ha aktív a nő, simogat, markol, csókol, lovaglásnál az arcomba nyomja a melleit, nem csak monoton mozog hanem mondjuk kicsit cifrázza is stb. A visszarázódás szerintem nem akkora dolog, voltam több nővel is aki előtte egy ideig nem szexelt hamar ráérzett a dologra. 30/F
2020. márc. 18. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy szeretek mindent, hogy aktív legyél, hagyd magad szeretni. Elvárások nincsenek, csak érezzük magunkat jól. Az hogy rég nem voltál senkivel az sem számít, ha jól tudod magad érezni.

39 F

2020. márc. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!