Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyből visszautasítanátok egy 20 centi feletti, vastag péniszt?
Figyelt kérdés
Vagy azért megpróbálnátok?2020. márc. 17. 21:38
11/15 exelant válasza:
Nem utasítanám vissza elsőre, de lennének félős gondolataim. Szűk vagyok odalent, fájhatna emiatt a belém hatolása, s szájjal kényeztetni sem könnyű az ilyen férfit odalent, főleg ha tövig akarja, hogy bevegyem, s még mozogjak is rajta.... neki nem tudom fordított helyzetben hogy menne, hogy nem akadna ki az állkapcsa is, hogy közben még csak ne is fogazzon, miközben mindezt csinálja... megpróbálnám mindenesetre, mert minden férfi más, mások lehetnek az elvárások, de ha nagyon erőszakos lenne az illető ezekben, akkor hagynám egy idő után.
12/15 anonim válasza:
Alacsony vagyok (160 cm alatt) így nem tudom mennyire lenne élvezetes, de nem utasítanám vissza, kísérleteznék
15/15 anonim válasza:
Szerencsére nem utasította vissza :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!