Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora peniszt vartok el egy fiutol? Lanyok?
Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 13:38
1/11 anonim válasza:
Az átlagnál kicsit nagyobbat 16-18cm
2/11 anonim válasza:
18+ hosszúságút és legalább 4,5 cm vastagat. Az alatt nem férfi a férfi.
3/11 anonim válasza:
Semekkorát, nem várok el senkitől méretet, csupán annyit, hogy tiszteljen és ki tudjon elégíteni. Ez a két dolog pedig aligha függ a péniszmérettől. Kisebb pénisszel is lehet valaki jó az ágyban, míg nagyobbal borzalmas, ha nem tudja rendesen használni.
5/11 anonim válasza:
Mindegy mekkora, amíg meg tudod toldani mással! ;)
F.
6/11 anonim válasza:
Ez olyan lenne, mintha nőként megkérdezném, hogy baba vagy salátapuncit várnak el a férfiak.
8/11 anonim válasza:
Gyanítom, nem akkora falloszt, mint amekkora vagy, kérdező.
9/11 anonim válasza:
En speciel bevonzom a nagyot, de fajdalmat okoz. Az atlagossal ereznem magam legjobban. Mikor egy nagyon jo pasirol kiderult, hogy szerintem kicsi, gyakorin atlag, annyira orultem.
Ereztem, csak eppen nem fajt, mikor vadult, es kutyapozban nem pumpalt tele levegovel. Nagy farkuval azt soha tobbe nem engedtem, miota egyszer a levego zajosan tavozott, es neveto-siro gorcsot kaptam a megdobbenestol.
10/11 anonim válasza:
Várnánk el???
Te nagyon elvagy tájolva. Tudod mi az amit egy magára adó nő elvár?
Hűség, önbizalom, megbízhatóság, kis humor, igényesség, megfelelő egzisztencia.
Ha ezek megvannak nem mindegy mekkora a cerka? Tudja használni, szeressen.
Több nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!