Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányos apukák, idősebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányos apukák, idősebb férfiak! Ha tetszenétek egy nőnek aki kicsit se néz ki a korához illőnek, sokkal inkább kislányos külsővel áldotta meg őt a sors, de vágyakozna irántatok, belemennétek a szexbe vagy akár kapcsolatba vele?

Figyelt kérdés

Huszonéves nőről van szó de már nézték tininek is Kislányosabb az alkata, arca. Nem az a nőies típus.

Nem zavarna ez benneteket? Hogy olyan mintha a lányotok lenne?

Bejönne ha tetszenétek egy ilyen bájosabb lánynak?

2020. márc. 17. 16:41
1 2 3
 11/22 October15 ***** válasza:
71%

Lányos apukák alatt azt érted, hogy az anyuka valamilyen okból már nincs a képben?

Hát nincs gyerekem és nem tervezek, ellenben kellően idős sem vagyok még ehhez a kérdéskörhöz de ha nem változik nagyon a gondolkodásom / ízlésem akkor: Persze miért ne mennék bele? [Akár kapcsolatba.] Egyrészt mert ha most kb ugyanarra gondolunk akkor szerintem az aranyos és nyilván vonzó is szóval nincs vele gond, másrészt mert a hipotetikus gyerekem nem attól lesz a gyerekem, hogy hogy néz ki. :D -> Nem lesz olyan mintha a lányom lenne, vagy ha a szex / kapcsolat okán az ugrana be, hogy "jé pont mintha a lányom lenne" akkor az már régen rossz nem? :D

28F

2020. márc. 17. 17:56
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Na a sok kanos öregember...
2020. márc. 17. 17:58
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Igen, bele mennék.
2020. márc. 17. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Mint kanos öregember, és úgy is, mint dicsekvő: hatvanas vagyok, és a nőm alig egy pár évvel idősebb, mint a fiam. Nem zavar, sőt. Soha nem gondolok arra, hogy a lányom lehetne, hanem inkább azt érzem, hogy megfiatalodom mellette. Igazából magam se értem, hogyan kerültem össze a nővel, mint később megbeszéltük, mindketten első pillanat óta éreztük a vonzást a másik felől. Tudta, hány éves vagyok, bár kevesebbnek gondolt, én nem tudtam, hogy ő mennyi, és természetesen sokkal kevesebbnek látszott, mint amennyi hozzám "illenék". A valóságos koránál is fiatalosabb.

Boldog vagyok vele.

Tudom, kérdező, hogy nem erre voltál kiváncsi, de nem álltam meg, hogy ne írjak.

2020. márc. 17. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Belemennék simán!

50/F

2020. márc. 28. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Szexben simán benne lennék vele mert ilyen kűlső nagyon izgato nagyon bejönn!Kapcsolatba akkor ha sok közös lenne bennünk!
2020. márc. 29. 16:16
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Belemennék, csak mert tetszik.
2020. márc. 31. 09:56
 18/22 anonim ***** válasza:
71%

Édes istenem, mikre nem gondolnak emberek, úgy általábn mondom :-)

Én egész életemben lesz...rtam, hogy mit szól mihez a környezetem.

És igen, volt 42kg-os 19é bnőm, most 53 vagyok. Elkisértem a nőgyógyászhoz (nem volt bajunk, nem azért), ott a recepciós lány nekem szólt, hogy : mehet a lányom az x-edik ajtóhoz :-). Erre én mosolyogva : ő nem a lányom :-).

Na és, ki a francot érdekelt, hogy ő mit gondol.

2021. jan. 8. 14:16
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

Állandóan ez a : mi a cik, meg mi nem az. Senkit nem érdekel.

Nem érdekel, ki mit szól az utcán és mit gondol. Vadidegen emberek, nem mindegy mit mondanak, vagy gondolnak ? Tojok rá. Én boldog vagyok, mi boldogok vagyunk, más meg azt gondol amit akar.

kisebb faluban is ugyanigy élnék. Kiközösitenek, na és ? Ha igen, annál inkább nem vagyok kiváncsi rájuk és kész.

2021. jan. 8. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Miért zavarna? Fura lenne, ha a lányomként gondolnék rá, hiszen nem a lányom :) Tetszene a felállás

40+F

2021. júl. 24. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!