Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a méretem? Hölgyek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Majdnem 20cm hosszú és arányosan vastag is. Eddig 3 lánnyal voltam,de egyiknek sem ment be tövig illetve sok előjáték után sem tudtunk vadulni. Lányok nektek volt de dolgotok ekkorával? Milyen volt? Férfiak akiknek hasonló van. Tapasztalat?2020. márc. 17. 12:17
1/15 anonim válasza:
Vágd le, törd ketté a f**od ha annyira zavar. Megint egy méret kérdés. Mikor unod meg?
2/15 anonim válasza:
Akkor ne rakd be tövig és kész
3/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem nagy. A lányok csak ugrattak. 18/l
5/15 anonim válasza:
Olyan kisfiúkkal nem foglalkozom aki a farkàt méregeti es az alaján ítéli meg önmagát. Az egy igazi farok nem egy férfi.
6/15 anonim válasza:
Voltam már nagy mérettel, én imádtam minden téren (szex, szopás). Az elején nagyon fájt, de utána már soha. Nagy orgazmust tud okozni, ha jól használod, csak figyelj mindjg a partneredre. Nem fog senkinek bemenni tövig, ezt felejtsd el szerintem.
Nő vagyok
8/15 anonim válasza:
A #6-os tökéletesen megmondta hogy mit gondolnak a nők a kérdésed kapcsán, pont ezért válaszra sem méltatnak :)
Egyébként egy 15 cm-s sem megy be minden pózban tövig. Nem a méreted számít, hanem hogy mennyire tudod használni, mennyire figyelsz a partnerre.
9/15 anonim válasza:
Ennel nagyobbal is. Nem kell tovig, plane bazi nagy lokesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!