Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értitek meg végre hogy nem számít a méret?
Annyira unalmas ez az oldal...hánynom kell tőle akárhányszor olvasom a szexualitás kategóriát, minden pasi a f***mérettel van elfoglalva hogy kinek mekkora a nagy,kicsi meg hány centi...
VAN olyan NŐ és FÉRFI akinek szélsőségesen TÁG vagy NAGY a farka. LÉTEZIK EZ VAN.
DE NEM az fogja eldönteni hogy milyen király csávó vagy, vagy nő vagy hogy mekkora a f**od vagy a befogadó képességed.
IGEN van olyan akinek SZÁMÍT a méret, de aki aszerint választ párt, az nem az embert akarja magát hanem a nemiszervét.
12 centitől 16 centiig ÁTLAGOS A MÉRET. AMI azt jelenti hogy ez tökéletes méret. Az hogy ha neked vékonyabb, vagy vastagabb (mert az IS számít) az megint egy másik téma DE ÖSSZESEN KÖRÍTVE EZT AZ EGÉSZ F**ZSÁGOT NEM SZÁMÍT AZ A G*CIS MÉRET.
Már ott a baj hogy elkezdted méregetni.
Annyira unalmas és szánalmas ez az egész de komolyan... sokkal jobb dolgokkal foglalkozhattok mint a mérettel.
Aki vonalzóval ismerkedik (bár ilyen nem létezik) annak úgy szintén nem te kellesz.
KI lehet elégíteni a lányokat ÁTLAGOS mérettel IS.
Ne támadjatok meg priváttal, fiú vagyok.
Kedves utolsó. Én nem erről beszéltem az megint egy másik szitu. Nem paráztam rá,nem is húztam fel magam, csak unalmas, hogy minden második kérdés a farok méretről szól.
Itt kommentelnek kamu trollok, fiúk esetleg 1-2 igazi lány aki azt mondja hogy neki nagy van, neki számít a méret a valóság meg k*rvára nem ugyan az.
A lányok szemmértéke amúgy sem pontos, de NEM számít annyira mint ahogy azt itt beállítják hogy fontos.
Nem arról van szó, hanem hogy SZÉLSŐSÉGES esetekben SZÁMÍT a méret. Ahogy le is írtam. Amikor nem passzoltok de az esetek 90%-ban egyáltalán nem.
Dehogynem számít a méret, legfeljebb nem minden nőnek!
Vagy nagyon nagy, vagy nagyon kicsi stb.
De az 10 centi volt.
Írtam hogy az ÁTLAG méret a 12-16 cm-en belül az az ÁTLAG ami a nők 90%-nak megfelel.
Akinek pedig ettől kisebb ott van a kéz, a nyelv, a kegel gyakorlat, fel lehet dobni, de ha valaki azért szakít a párjával (és úgy hogy mindent megtettek hogy élvezetes legyen a szex) az nem egymáshoz való. Van akinek biztos jó a 10 centi is, de alapjáraton véve minden az emberen múlik és ÁTLAGABAN az estek 90%-ban (TEGYÜK HOZZÁ hogy aki azt írta biztos hogy lány? honnan tudod hogy nem egy troll? na látod) nem számít.
Ha hányingered van a sok méretes kérdéstől akkor magadtól is hánysz?
Te mit foglalkozol vele?
Neked kötelező minden fsz meretes kérdést es választ elolvasni?
Nem értem, kérlek magyarázd el.
Es végül, nagyon is számít a méret, de nem a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!